کد خبر:۳۳۵۱۸۷

تجهیز آزمایشگاه علوم و تحقیقات خوزستان با هدف درآمدزایی از طریق منابع غیر شهریه

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات خوزستان گفت: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات خوزستان در راستای هدف درآمدزایی از طریق منابع غیر شهریه به دستگاه‌های مدرن مجهز می‌شود.
تجهیز آزمایشگاه علوم و تحقیقات خوزستان با هدف درآمدزایی از طریق منابع غیر شهریه

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، علی غلامی، سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات خوزستان گفت: در راستای هدف درآمد زایی از طریق منابع غیر شهریه و رشد واحدهای فناوری و کمک به استقرار شرکتهای دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان ، ظرفیت آزمایشگاهی این واحد رو به افزایش است .

 

سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات خوزستان گفت: از خرید دویست میلیارد ریالی تجهیزات مدرن و پیشرفته آزمایشگاهی توسط این واحد خبر داد . وی اشاره کرد با خرید دستگاه­هایی چون SEM ، ICP ، VSM ،TDR ،CHNSO Analyzer ، , FT_IRMass detector for GC و..... که اقدامات اولیه در خصوص خرید آنها صورت پذیرفته است، در کنار دستگاه­ های مدرن موجود در واحد شامل ، XRD ، XRF ، GC ، HPLC و ... زمینه جذب و تقاضا در خصوص محور وسیعی از آنالیزهای آزمایشگاهی و بستر مناسب جهت اجرای طرح­های برون دانشگاهی و آغاز بکار شرکتهای دانش بنیان فراهم خواهد شد.

 

غلامی، همچنین از راه اندازی مزرعه تحقیقاتی 6 هکتاری دانشگاه در منطقه ویس در 20 کیلومتری شهر اهواز خبر داد و بیان داشت: که این مزرعه با داشتن ادوات و تجهیزات مکانیزه کشاورزی و همچنین نزدیکی به کانال آب و جاده اصلی، از ماه آینده 5 هکتار آن به زیر کشت رفته و یک هکتار باقیمانده به انجام امور مربوط به پایان نامه ها و رساله های دانشجویی و طرح های پژوهشی اساتید اختصاص می یابد.

 

همچنین وی، با توجه به دایر بودن رشته شیلات و پرورش آبزیان در مقطع کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی ، اختصاص بخشی از این مزرعه را به پرورش ماهیان گرمابی و کاربری­های چند منظوره ، از چشم اندازهای این واحد دانشگاهی در جهت درآمدزایی و تامین هزینه ها از منابع غیر شهریه دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار