تقبل پرداخت 20 درصد شهریه در رشته‌های هنر و 10 درصد در سایر رشته‌ها توسط خیره اناری
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۸۴۱۶
رئیس دانشگاه آزاد انار مطرح کرد:

تقبل پرداخت 20 درصد شهریه در رشته‌های هنر و 10 درصد در سایر رشته‌ها توسط خیره اناری

زئیس دانشگاه آزاد انار گفت:‌ یک خیره اناری پرداخت 20 درصد شهریه در رشته‌های هنر و 10 درصد در سایر رشته‌ها را تقبل کرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محسن پور نامداری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فرصت ها و تهدیدهای موجود در جامعه دانشگاهی گفت: ما باید از کوتاه‌ترین زمان جهت ارتقا و حفظ توانمندی های آموزشی وپژوهشی استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی جهت کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی افزود: اجرای شدن این طرح نیازمند طی کردن یک سیر مراحل پلکانی است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار بیان داشت: خیر بزرگواری به نام علی اکبر امین پرداخت 20 درصد تخفی شهریه دانشجویی در رشته های هنر و 10 درصد در سایر رشته ها و ارائه خوابگاه دانشجویی را متقبل کرده است.

 

پورنامداری در پایان از خبرنگاران خواست تا در توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر این دانشگاه در زمینه های مربوط به نشریات و خبرگزاری ها همکاری و یاری کنند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار