کد خبر:۳۵۰۸۶۱

بیخودی شما را شیر کرده بودند!

همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب معتقد است توهین روحانی به منتقدان در برکناری وزیر علوم مؤثر بود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، داریوش سجادی با اشاره به بزدل و ترسو خواندن منتقدان از سوی رئیس‌جمهور و حوالت دادن آن‌ها به جهنم، این کار را برخلاف اعتدال‌گری توصیف می‌کند و خطاب به روحانی می‌نویسد: اکنون نیز چاره‌ای ندارید تا موفقیت استیضاح را قبل از هر چیز قربانی ادبیات احساسی و محصول محتوم رادیکالیزه شدن فضا از ناحیه چنان ادبیات شاذی بدانید. خصوصا آنکه بعد از این اظهارات شاذ حامیانتان نیز دچار ابتهاج شدند و با شیدائی در مقام توجیه وارد میدان شده و اظهار می‌داشتند؛ بهترین دفاع حمله است! روحانی «خاتمی» نیست و باج نمی‌ده! این فرق روحانی با موسویه! اگه روحانی جای موسوی تو مناظرات سال ۸۸ بود طوفان می‌کرد! این سیاست چماق و هویج روحانی برای مهار مخالفانشه! ایول ایوله ایول- روحانی یله ایول!


مشاور سابق کروبی در این نوشته که با عنوان «وزیر رفت به جهنم» منتشر شده افزود: پایان کار آقای فرجی دانا در وزارت علوم را فرای درستی یا نادرستی اشکالات مترتب به عملکرد ایشان در وزارتخانه تحت امرش، ترجیحا باید به حساب بی‌تدبیری و هیجان‌زدگی خود در ابراز نقطه نظرات احساسی و تحریک بلاوجه رقیب بگذارید. خود کرده را تدبیر نیست!

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار