این بار جناب آقای روحانی میگوید همان کاسهای که در گذشته "شکسته" بود، "ترک" برداشته است!! افکار عمومی در مواجهه با این اظهارات متناقض رئیسجمور محترم این سوال برایشان ایجاد شده که چرا جناب آقای روحانی برای یک بار هم که شده تکلیف خود را با "کاسه تحریمها" روشن نمیکند! بالاخره کاسه و ساختار تحریمها فرو ریخته و از بین رفته یا این کاسه "ترک" خورده است و یا قرار است که ترک بخورد؟!
گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ رئیسجمهور در سفر استانی خود به استان اردبیل مجددا به موضوع تورم پرداخت و در اجتماع بزرگ مردم این استان با اشاره به اینکه رشد اقتصادی ما در پایان امسال مثبت خواهد بود، گفت: تا پایان سال ۹۳ تورم کشور به زیر ۲۰ درصد خواهد رسید.
وی همچنین از ثبات و آرامش به وجود آمده توسط دولت در صحنه اقتصاد و بازار سخن گفت و مدعی شد اقتصاد ما کاملا متحول شده و خواهد شد اما موضوع مورد بحث این است که به راستی منظور روحانی از "کاهش تورم" کدام تورم است؟ «تورم نقطه به نقطه» یا «تورم واقعی»؟
اگر منظور رئیسجمهور از کاهش تورم همان تورم واقعی باشد که باید تاکنون آثار آن حداقل به صورت ناچیز در جیب مردم نمایان میشد؛ آن هم کاهشی تا 20 درصد که جناب آقای روحانی مدعی آن هستند.
در صورتی که هر یک از افراد جامعه با نگاهی گذرا به قیمت کالاهای موجود در بازار به این واقعیت پی میبرند که نه تنها کاهش تورم آنچنانی به وقوع نپیوسته است بلکه اکثر تورم قریب به اتفاق کالاها و خدمات نیز با روند صعودی همراه شده است.
درست است که مهار تورم به معنای کاهش قیمت های موجود نمی باشد اما آنچه نا گفته پیداست زمانی که از تورم 20 درصدی سخن می رود انتظار است سطح عمومی قیمت ها نیز به همان اندازه 20 درصد افزایش پیدا کند. اما آیا به واقع چنین است؟
فروشندگان بازار نیز این واقعیت را انکار نمیکنند که تغییرات هفتگی اجناسشان چشمگیر است و علاوه بر آن شاهد آب رفتن وزن محصولات نیز هستند و این موضوع در کنار افزایش قیمت، موجبات تعجب مشتریان را فراهم میکند.
و اما اگر همانند گذشته منظور همان تورم نقطه به نقطه باشد که این موضوع بیشتر به یک جک شباهت دارد تا به یک صحبت کارشناسانه. چرا که از نظر کارشناسان در تمام دنیا چیزی به عنوان تورم نقطه به نقطه وجود ندارد و این موضوع تنها برای پوشاندن خرابکاریهای اقتصادی در یک کشور به کار میرود.
تقوی: "تورم نقطه به نقطه" اختراع ماست!
دکتر مهدی تقوی، اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد علامه طباطبایی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» میگوید: «در هیچ کجای دنیا تورم نقطه به نقطه را به حساب نمیکنند و تورم معمولا به صورت ماهیانه، سالیانه و یا فصلی محاسبه میشود. من در خارج نشنیدم بگویند تورم از این نقطه تا آن نقطه چه قدر است. گفتن آن حالا عیبی ندارد ولی این نوع محاسبه از نرخ تورم در هیچ کجای دنیا متداول نیست. تورم را معمولا در آمار کشورهای دیگر سالیانه حساب میکنند. به طور مثال اگر شاخص قیمت در فروردین سال ۹۳، ۱۲۰ باشد و در آخر اسفند همین سال ۱۴۰، میگویند رقم شاخص ۲۰ واحد افزایش یافته است. در تورم نقطه به نقطه گفته میشود تورم از یک نقطه تا نقطه دیگر چه قدر بوده است. من به عنوان اقتصاددان تا به حال اصطلاحی در اعلام نرخهای تورم ندیدم. نقطه به نقطه اختراع ماست. مواردی که در ایران اتفاق میافتد بیشتر متعلق به اقتصادهای درب و داغون است. استفاده از تورم نقطه به نقطه نوعی پوشاندن خرابکاری دولتهاست که این موضوع دو علت دارد، یکی اینکه خیلی بد عمل کردیم که باعث افزایش نرخ تورم شده است و دلیل دوم به مطالبات نیروی کار بر میگردد. در ایران نرخ تورم ۴۰درصد است، اما میزان حقوق ۲۰درصد زیاد میشود. در حقیقت در ایران دولت به دلیل فقدان اتحادیههای صنفی هرکاری بخواهد میکند. بنابراین آنچنان به نرخ تورم توجه نمیشود.»
اما تورم نقطه به نقطه چیست؟ اگر مقایسه شاخص قیمت مرداد 93 ( میانگین موزون قیمت سبد خانوار) به شاخص قیمت مدت مشابه سال قبل یعنی شاخص قیمت در مرداد 92 باشد به آن تورم نقطه به نقطه میگویند . تورم نقطه به نقطه به زبان ساده به ما میگوید قیمت کالاهای مصرفی یک خانواده به طور متوسط در مرداد امسال چقدر از مرداد سال گذشته افزایش یا کاهش داشته است.
بخشی: در هیچ اقتصادی در دنیا تورم نقطه به نقطه محاسبه نمیشود
دکتر لطفعلی بخشی، اقتصاددان نیز با تاکید بر اینکه تورم نقطه به نقطه در اقتصاد وجود ندارد، گفته بود: «این نرخ نمیتواند معیاری برای سنجش نرخ تورم و کاهشی بودن یا افزایشی بودن نرخ تورم باشد. در هیچ اقتصادی در دنیا تورم نقطه به نقطه محاسبه نمیشود، این نرخ 16.6 درصدی که برای نرخ تورم اعلام میشود و اینکه دولت روی کاهشی بودن نرخ تورم نقطه به نقطه به عنوان مولفهای برای بهبود یافتن اقتصاد ایران تاکید دارد، مبنای درستی نیست. برای نشان دادن وضعیت تورمی اقتصاد باید نرخ تورم سالانه را ارزیابی کرد و تورم ماهانه یا فصلی را نباید معیار قرار داد.»
روحانی: سازمان تحریم غیرقانونی علیه ملت ایران دچار ترک شده است
اما موضوع دیگری که برای چندین بار توسط رئیسجمهور دولت یازدهم مطرح شد موضوع "تحریمها" بود. این بار وی گفت: «سازمان تحریم غیرقانونی علیه ملت ایران دچار "ترک" شده است و تا پایان آذر ماه امسال ۷ میلیارد دلار از پول ایران را که تحت تحریم قدرتهای بزرگ بوده، آزاد کردهایم و آزاد خواهیم کرد.»
و این در حالیست که پیش از این روحانی از "شکسته شدن کاسه تحریمها" سخن به میان آورده و گفته بود: هیچ بندزنی نمیتواند این کاسه را به صورت اول بازگرداند!
اما این بار جناب آقای روحانی میگوید همان کاسهای که در گذشته "شکسته" بود، "ترک" برداشته است!! افکار عمومی در مواجهه با این اظهارات متناقض رئیسجمهور محترم این سوال برایشان ایجاد شده که چرا جناب آقای روحانی برای یک بار هم که شده تکلیف خود را با "کاسه تحریمها" روشن نمیکند! بالاخره کاسه و ساختار تحریمها فرو ریخته و از بین رفته یا این کاسه "ترک" خورده است و یا قرار است که ترک بخورد؟!
از سوی دیگر مقام معظم رهبری نیز در دیدار اخیر خود سفیران کشورمان ضمن بیان تذکراتی جدید به اعضای تیم سیاست خارجی دولت یازدهم با اشاره به افزایش تحریمها اظهار داشتند: "آمریکاییها نه تنها دشمنیها را کم نکردند بلکه تحریمها را هم افزایش دادند! البته میگویند این تحریمها، جدید نیست اما در واقع جدید است و مذاکره در زمینه تحریم هم، فایده ای نداشته است."
ببخشیدا بنده یه کم بی ادب میشوم اما آقای روحانی بلانسبت مردم ایران مارو خر فرض کردن و بیسواد که اینطوری میخان سرمون کلاه بذارن.
ما داریم همه سختی رو با جون و گوشتمون حس میکنیم.فشارهارا حس میکنیم اونوقت ایشون میگن تورم کاهش پیدا کرده.
میگن کاسه تحریمها شکسته اگه شکسته چرا کپسول سریتاید که برا جانبازان شیمیاییمون هست هنوز اجازه ورود به ایران رو ندارد؟
آقای روحانی ما بیسواد هم باشیم بی عقل نیستیم.
جواد
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
ببخشیدا ولی اون موقع که آقای احمدی نژاد از همین تورم نقطه به نقطه تو انتخابات 88 استفاده می کرد کل ملت خر فرض شده بودیم حالا اتفاق جدیدی نیفتاده!
بییینام
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
آقا یاسر
حالا با این اوضاع آدم وقتی میبینه بعضی از جوونا مثل چی از ایشون حمایت می کنن و هیچکدوم از اشکالا رو قبول نمی کنن .... متوجه میشه قضیه رو ...
واقعا آدم سردرد میگیره
ناشناس
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
واقعا آقای جواد اتفاق جدیدی نیافتاده!!!! سرزنش کردن افراد و تحقیر آنان به خاطر گناه یا خطا و یا اشتباه، امری ناپسند و حرام است و کسی که به این کار اقدام می کند، خداوند کاری می کند که خودش در همین دنیا بدان مبتلا و گرفتار شود و خوار و رسوا گردد و بدان امری که دیگری را سرزنش کرده خود مبتلا شود. پیامبر اکرم(ص) در این باره می فرماید: هر کس کار زشتی را فاش کند، کیفر او مانند کسی است که آن را انجام داده است و کسی که مومنی را به گناهی سرزنش کند نمیرد تا خود آن را مرتک شود که تجربه نشون داده به مراتب فجیع تر مرتکب خواهد شد.. می گفتن احمدی نژاد همش دروغ می گه ولی الان اصلا داریم دروغ های شاخدار میشنویم..کجان اونایی از همین آقایون معتدل که فریاد دروغگویی رو اون زمان سر می دادند چرا حالا ساکتند؟؟
حسین
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
چرا عملکرد اقتصادی دولت قابل قبول است؟اول باید واقعیتهای موجود مثل تحریمها و سیاستهای غلط اقتصادی دولت قبل را بپذیریم؟
دوم باید ببینیم تفاوت دولت قبل با دولت کنونی در چیست؟ اگر این تفاوت قبول کنیم می توانیم از عملکرد دولت ارزیابی خوبی داشته باشیم؟
تفاوت این دولت با دولت قبل در این است که در دولت قبل برای اقتصاد کشور تنها یک نفر تصمیم می گرفت اما امروز تمامی کارشناسان حتی مخالفان ومنتقدان دولت در فرآیند تصمیم گیری اقتصادی دولت قرار دارند و به جای یک نفر یک سیستم و یک ساختار کشور را هدایت می کندو هرهفته 2 جلسه 4 ساعته تیم اقتصادی دولت برگزار می کند و اوضاع را رصد می کند در کنار این در سیاست خارجی دنبال ایجاد آرامش است تا امواج سیاست خارجی تورم کاذب و هیجانی ایجاد نکند
حسین
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
اگر شما به جای سوال درمورد تورم نقطه به نقطه از روند اقتصادی دولت می پرسیدی؟طبیعتا،پاسخ:
عملکرد قبل قبول دولت در این بخش بود اینکه گفته های اقتصاددانها درباره ی درباره ی تورم نقطه به نقطه را کنار هم قرار دادید بیش از اینکه یک تحلیل باشد یک تخریب علیه دولت است
کاهش تورم نقطه به نقطه دو چیز به ما می گوید:
1-راه سخت دشواری که باید در آینده طی کنیم.
2-روند که در حال طی کردنش هستیم روند صحیح و امید بخشی است و انشاالله به نتیجه خواهد رسید
ناشناس
دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۳۹۳
حسین اقا شما خییییلییی باسوادی برادر!!ما از این سوادا نداشتیم و نداریم...ولی یه چیزی حالیمون میشه.قبلی هر چی بود بد یا خوب،تهش به نفع فقیر فقرا بود که اخرش اقایون نذاشتن و زهرشونو با ایجاد انواع بازار سیاه و تبلیغات سیاه گرفتن...الان هم فقط اقایون دارن حال میکنن و ما داریم خفه میشیم چون بی سوادیم..من الان وسایلامو جم کردم با اولین پرواز برم جهنم
تو حالا برو واسه ما قمپز اقتصادی در کن برادر...
ما تو دولت قبل اگه گشنه بودیم مردونه بود...باج ندادیم و صدقه نگرفتیم
محمد
شنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۳
یاسرجان
کاسه تحریم ها یه چندتا ترک برداشته بود!!! اما چینی بندزن اومد درستش کرد!!!
توی این یک سال هم هیچ شرکت و شخص جدیدی به لیست تحریمها اضافه نشده، پاسپورت هامون هم که کلی ارزش پیدا کردند!!!!
اوه، بسه دیگه، کم کم دماغم خیلی دراز شد!!!!!!!!!
محمد
شنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۳
حسین آقای باسواد!!
یکی از مهمترین ایراداتی که روحانی به آقای احمدی نژاد میگرفت این بود که ایشون سازمان مدیریت و برنامه ریزی را منحل کرده و به همین علت وضعیت اقتصاد خراب شده و قول داد اولین اقدامش احیای این سازمان باشه، ولی ظاهرا خودرأیی مسریه!
قبل از انتخابات، روحانی میگفت وضع بد اقتصادی کشور ربطی به تحریمها نداره، بلکه به خاطر بی تدبیریه!!! حالا چی شده که هی وعده میدن که تحریمها برداشته میشه و وضع مملکت خوب میشه!!!
من چون بیسوادم بیشتر از این سرم نمیشه!!!!!!!!!
محمد
شنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۳
حسین آقا!!
این تورم نقطه به نقطه که میگوی، یعنی چه؟؟!!
آخه ما بیسواتا این چیزا سرمون نیمیشد. اما یادمه وخدی دولت قبلی این کلمه را میگفد، خیلی از این باسواتا میگفدند: این دیگه چی چیس؟؟!!
وقتی مدیریت یک کشور را با رای مردم به شخصی واگذار می کنند این یعنی این شخص با برنامه قبلی که برای اداره یک کشور دارد دولتی را تشکیل دهد که در همه زمینه ها نه تنها سیاست خارجه که همه بخش ها را با درد مندی اداره کرده و به یک برنامه هدفمند و یک رویه رو به رشد با توجه به شرایط موجود کشور را به سمت وسعه و پیشرفت هدایت کند.
این را هم بدانیم که برای تحقق این امر تمام امکانات یک کشو در دستان اوست.
حالا یه سال می گذرد و ما تا به حال در کدام زمینه ها پیشرفت و یا رشدی را مشاهده کرده ایم . آقای رئیس جمهور بیشتر به فکر مردم باشند تا باند ها و جناح های سیاسی و قدرت های جهانی. اینجا فقط ایران مهم است خواهشا.
بانکها وام نمی دهند، بنزین گرون شده، یارانه ها افزایش نداشتند، سبد کالا هم تعطیل شد، قدرت خرید مردم هم کم شد.
گرفتن پول از دست مردم = کاهش قدرت خرید مردم = کاهش رونق بازار و نخریدن کالا = افزایش کالا = کاهش تورم. در حقیقت این ریاضتی است که با تدبیر دولت امید بر ملت اعمال می شود.
ناشناس
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
مردم اصلا همیت نداره در این دولت ... در این دولت مردم فقط باید بنشینند به سخنرانی های زیبا و معتدل گوش کنند و کارهایی که گفته می شود باید انجام گیرد .. همین و همین
آقای روحانی قسم حضرت عباس قبول کنیم یا دم خروس را بیشترحرفهایتان ضدونقیص است همه چیزگران شده تحریم ها وتهدیدات بیشتر شده آیا گوشهای مادراز شده مارا ....فرض کردید
با این استدلال که نرخ تورم 20درصده و باید قیمت ها به سال 90 که تورم 20درصد بوده برسه، پس موقعی که تورم 48 درصد بوده، باید قیمتا به سال 75-76 که تورم در دوره حاج آقا خاطره 50 درصد بوده می رسیده!!!!!
بعد میگن بی صوادید، اعتراض میکنید!
حافظ هفت
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
شما که با صوادی دیگه چرا این حرفو میزنی عزیزم؟
بین تورم و قیمتهای سال 90 تا 93 و بین قیمتهای الان با سال 75 چقدر فرقشه؟
خودت قضاوت کن...
لطفا درج بفرماييد
خدا رحمت كند قديميها را يا نميدانم شايدم اين يك حديث از امامان بزرگوارمان باشد كه
دروغگو فراموش كار است
حيف نميشود فش داد چون درج نميكنند كامنتهارا ولي يكي نيس بگه بي انصاف تو كه يك فرد آخوندي چرا انقدر دروغ ميگويي
تو كه درس حوزوي و اخلاقي و ديني خوانده اي چرا انقدر دروغ ميگويي
بوالله پسرم كلاس چهارم ابتدايي است و مسول خريد سبد كالاي خانه بخصوص پنيرش و شيرش و ماستش
بخدا قسم دروغ نميگويم وقتي اين روحاني ميگويد تورم كاهش يافته ميگويد بابا من پنير را پارسال ميخريدم 1800 امسال شده 2800 پس چرا ميگويد قيمتها كم شده
يكي از اين خوش مغزهاي باسواد دانشگاهي بنفشهاي سينه چاك اين شيخ بيايد جوابش را بدهد
لطفا درج شود فاقد توهين و يا افترا است
اره دیگه وقتی انسان های بی درد و مرفه صاحب کشور شوند تورم را از روی جیب و قدرت خرید خودشان حساب میکنند
ناشناس
شنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۳
دقیقا .... اینا کجا می فهمند حقوق کل یه خانواده به خردید هیچ مواد غذایی ای نرسه و همش فقط صرف کرایه و آب و برق و گاز بشه و خرج های دیگر زندگی یعنی چی ... اصلن نمی تونن تصور کنن که بخوان بفهمند ...
دوستان ما تو اقتصاد یه کشور یه بار روانی تورم رو داریم و خود تورم
آقای روحانی نه تنها تورم رو مهار نکرده بلکه در خیلی جاها کارهایی شده که تورم زا بوده ولی ایشون به گفته خودشون خوب بلندند که جنگ روانی بکنند ایشون با حرفهایی که میزنند و رسانه هائی که در اختیار دارند بار روانی تورم رو کنترل میکنند تا مردم مثل دوران احمدینژاد پریشون نشه و به بازار مسکن و طلا و ارز هجوم نیاره و دست به احتکار نزنند
همون کاری که اینها زمان احمدینژاد با رسانه هاشون باعث آن میشدند و مسلما در پیش تورم و گرانی هم میومد و در نهایت دولت وقت متهم میشد.
به همین سادگی
اینه که میگیم روحانی مچت گیریم
سلام خدا پدر شمارو بیامرزه که بلاخره یه کسی حرف دل مارو زد آخه کدوم کاهش تورم این آمار از کجا میاد چرا یکی به این دولتمردان نمیگه چرا اینقدر دروغ میگن هر وزیری هم هرچی دلش میخواد از خوبی اوضاع میگه بدون اینکه کسی ازاونها جواب بخواد به نظر من تورم 38درصدی که احمدی نژاد به ارث گذاشت دولت جدید اونو به 50درصد رسونده تورو خداشما روزنامه نگارا واقعیت رو بگیدبداد مردم فقیر برسید.با تشکر
سلام اگه این چندروزه کارشما به دفتراسناد یاهمون محضرافتاده باشه میدونید که از5/94به اینطرف حق ثبت از۸۰هزارتومان به۴۰۰هزارتومان رسیده واین یعنیپانصد درصد تورم حالا مالیات برارزش افزوده هم که ازاول سال هفت درصد برای همه چیزمیدیم حساب کنید وتورم بعضی نقطه هاروحساب کنید
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
ما داریم همه سختی رو با جون و گوشتمون حس میکنیم.فشارهارا حس میکنیم اونوقت ایشون میگن تورم کاهش پیدا کرده.
میگن کاسه تحریمها شکسته اگه شکسته چرا کپسول سریتاید که برا جانبازان شیمیاییمون هست هنوز اجازه ورود به ایران رو ندارد؟
آقای روحانی ما بیسواد هم باشیم بی عقل نیستیم.
حالا با این اوضاع آدم وقتی میبینه بعضی از جوونا مثل چی از ایشون حمایت می کنن و هیچکدوم از اشکالا رو قبول نمی کنن .... متوجه میشه قضیه رو ...
واقعا آدم سردرد میگیره
دوم باید ببینیم تفاوت دولت قبل با دولت کنونی در چیست؟ اگر این تفاوت قبول کنیم می توانیم از عملکرد دولت ارزیابی خوبی داشته باشیم؟
تفاوت این دولت با دولت قبل در این است که در دولت قبل برای اقتصاد کشور تنها یک نفر تصمیم می گرفت اما امروز تمامی کارشناسان حتی مخالفان ومنتقدان دولت در فرآیند تصمیم گیری اقتصادی دولت قرار دارند و به جای یک نفر یک سیستم و یک ساختار کشور را هدایت می کندو هرهفته 2 جلسه 4 ساعته تیم اقتصادی دولت برگزار می کند و اوضاع را رصد می کند در کنار این در سیاست خارجی دنبال ایجاد آرامش است تا امواج سیاست خارجی تورم کاذب و هیجانی ایجاد نکند
عملکرد قبل قبول دولت در این بخش بود اینکه گفته های اقتصاددانها درباره ی درباره ی تورم نقطه به نقطه را کنار هم قرار دادید بیش از اینکه یک تحلیل باشد یک تخریب علیه دولت است
کاهش تورم نقطه به نقطه دو چیز به ما می گوید:
1-راه سخت دشواری که باید در آینده طی کنیم.
2-روند که در حال طی کردنش هستیم روند صحیح و امید بخشی است و انشاالله به نتیجه خواهد رسید
تو حالا برو واسه ما قمپز اقتصادی در کن برادر...
ما تو دولت قبل اگه گشنه بودیم مردونه بود...باج ندادیم و صدقه نگرفتیم
کاسه تحریم ها یه چندتا ترک برداشته بود!!! اما چینی بندزن اومد درستش کرد!!!
توی این یک سال هم هیچ شرکت و شخص جدیدی به لیست تحریمها اضافه نشده، پاسپورت هامون هم که کلی ارزش پیدا کردند!!!!
اوه، بسه دیگه، کم کم دماغم خیلی دراز شد!!!!!!!!!
یکی از مهمترین ایراداتی که روحانی به آقای احمدی نژاد میگرفت این بود که ایشون سازمان مدیریت و برنامه ریزی را منحل کرده و به همین علت وضعیت اقتصاد خراب شده و قول داد اولین اقدامش احیای این سازمان باشه، ولی ظاهرا خودرأیی مسریه!
قبل از انتخابات، روحانی میگفت وضع بد اقتصادی کشور ربطی به تحریمها نداره، بلکه به خاطر بی تدبیریه!!! حالا چی شده که هی وعده میدن که تحریمها برداشته میشه و وضع مملکت خوب میشه!!!
من چون بیسوادم بیشتر از این سرم نمیشه!!!!!!!!!
این تورم نقطه به نقطه که میگوی، یعنی چه؟؟!!
آخه ما بیسواتا این چیزا سرمون نیمیشد. اما یادمه وخدی دولت قبلی این کلمه را میگفد، خیلی از این باسواتا میگفدند: این دیگه چی چیس؟؟!!
این را هم بدانیم که برای تحقق این امر تمام امکانات یک کشو در دستان اوست.
حالا یه سال می گذرد و ما تا به حال در کدام زمینه ها پیشرفت و یا رشدی را مشاهده کرده ایم . آقای رئیس جمهور بیشتر به فکر مردم باشند تا باند ها و جناح های سیاسی و قدرت های جهانی. اینجا فقط ایران مهم است خواهشا.
گرفتن پول از دست مردم = کاهش قدرت خرید مردم = کاهش رونق بازار و نخریدن کالا = افزایش کالا = کاهش تورم. در حقیقت این ریاضتی است که با تدبیر دولت امید بر ملت اعمال می شود.
آقای روحانی قسم حضرت عباس قبول کنیم یا دم خروس را بیشترحرفهایتان ضدونقیص است همه چیزگران شده تحریم ها وتهدیدات بیشتر شده آیا گوشهای مادراز شده مارا ....فرض کردید
بعد میگن بی صوادید، اعتراض میکنید!
بین تورم و قیمتهای سال 90 تا 93 و بین قیمتهای الان با سال 75 چقدر فرقشه؟
خودت قضاوت کن...
خدا رحمت كند قديميها را يا نميدانم شايدم اين يك حديث از امامان بزرگوارمان باشد كه
دروغگو فراموش كار است
حيف نميشود فش داد چون درج نميكنند كامنتهارا ولي يكي نيس بگه بي انصاف تو كه يك فرد آخوندي چرا انقدر دروغ ميگويي
تو كه درس حوزوي و اخلاقي و ديني خوانده اي چرا انقدر دروغ ميگويي
بوالله پسرم كلاس چهارم ابتدايي است و مسول خريد سبد كالاي خانه بخصوص پنيرش و شيرش و ماستش
بخدا قسم دروغ نميگويم وقتي اين روحاني ميگويد تورم كاهش يافته ميگويد بابا من پنير را پارسال ميخريدم 1800 امسال شده 2800 پس چرا ميگويد قيمتها كم شده
يكي از اين خوش مغزهاي باسواد دانشگاهي بنفشهاي سينه چاك اين شيخ بيايد جوابش را بدهد
لطفا درج شود فاقد توهين و يا افترا است
آقای روحانی نه تنها تورم رو مهار نکرده بلکه در خیلی جاها کارهایی شده که تورم زا بوده ولی ایشون به گفته خودشون خوب بلندند که جنگ روانی بکنند ایشون با حرفهایی که میزنند و رسانه هائی که در اختیار دارند بار روانی تورم رو کنترل میکنند تا مردم مثل دوران احمدینژاد پریشون نشه و به بازار مسکن و طلا و ارز هجوم نیاره و دست به احتکار نزنند
همون کاری که اینها زمان احمدینژاد با رسانه هاشون باعث آن میشدند و مسلما در پیش تورم و گرانی هم میومد و در نهایت دولت وقت متهم میشد.
به همین سادگی
اینه که میگیم روحانی مچت گیریم
بابا ما از این دولت ها نخوایم اقتصاد درست کنن باید کی ببینیم ؟