آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۷۰۸

آغاز اعمال تعرفه بر واردات کالا از کشورهای متحد آمریکا با دستور ترامپ

اعمال تعرفه‌های سنگین گمرکی بر واردات کالا به آمریکا از چندین کشور که اتفاقاً روابط نزدیکی با واشینگتن دارند با دستور ترامپ از امروز کلید خورد.
آغاز اعمال تعرفه بر واردات کالا از کشورهای متحد آمریکا با دستور ترامپ

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از امروز واردات کالا به آمریکا از چندین کشور که بسیاری از آنها از جمله هند، سوئیس و کانادا روابط سیاسی بسیار نزدیکی با کاخ سفید دارند، مشمول تعرفه‌های چند ده درصدی می‌شود.

 

بر همین اساس تعرفه واردات کالا به آمریکا از کانادا به ۳۵ درصد، از هند به ۲۵ درصد، از برزیل به ۵۰ درصد، از تایوان به ۲۰ درصد و از سوئیس به ۳۹ درصد افزایش یافته است.

 

بر اساس دستور ترامپ قرار شده طی مدت ۷ روز در صورت عدم توافق با آمریکا، تعرفه واردات کالا از ۶۹ شریک تجاری این کشور بین ۱۰ تا ۴۱ درصد افزایش یابد.

 

نکته قابل توجه اینکه برخی از این شرکای آمریکا حتی فرصت مذاکره با این کشور را هم نداشته‌اند.

 

ترامپ دستور داده تا واردات کالا از تمام کشور‌هایی که نام آنها در فهرست کاخ سفید نیامده است نیز به ۱۰ درصد افزایش یابد.

 

روز گذشته قضات دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا استفاده ترامپ از قانون اختیارات خاص برای فشار بر دیگر کشور‌ها با اعمال تعرفه‌ها تا ۵۰ درصدی را دارای ابهام عنوان کرده و زیر سوال بردند.

 

با اعمال این تعرفه‌ها بازار‌های مالی آسیا با بسته شدن در معاملات امروز، به سمت ثبت بدترین عملکرد هفتگی خود از ماه آوریل تا کنون رفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار