به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»فسجادی در این مجمع با اشاره به تکثر رشته های فعال در این فدراسیون گفت: با توجه به تنوع رشته هایی که در فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین موجود است، این فدراسیون به اندازه 19 فدراسیون ورزشی فعالیت می کند.
سجادی خاطر نشان کرد: سطح تنوع رشته های ورزشی یک مقوله است و سطح ماموریت های مختلف این فدراسیون ونیز سطوح مختلف سنی ورزشکاران و مسائل مرتبط با آنها، مقوله ای دیگر که رسیدگی به همه اینها امر دشواری است.
ریاست مجمع افزود: به نظر من مسئولین فدراسیون و پرسنل آن و نیز مسئولین هیات های ورزشی در استان ها، از مهارت های مدیریتی بالایی برخوردار هستند که می توانند این حجم از برنامه ها را مدیریت کنند.
سجادی گفت: امروز آنچه مورد توجه است، برآیند زحمات تمامی افرادی است که برای درخشش ورزش جانبازان و معلولین در سطح آسیایی و جهانی تلاش کرده اند و این موفقیت ها حاصل برنامه ریزی و سازمان دهی افراد و امکانات موجود است.
وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در هیات های استانی گفت: بیش از نود درصد افرادی که در هیات های استانی فعالیت می کنند، بدون چشم داشت و تنها از روی عشق و علاقه به خدمت رسانی مشغول هستند و اعتقاد دارم فدراسیون و وزارت ورزش و جوانان باید قدردان زحمات این عزیزان باشد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای افزود: بر اساس آیین نامه جدید انتخابات فدراسیون ها، داوطلبین ریاست می بایست در ابتدا برنامه های مورد نظر خود برای دوره چهارساله ریاست را ارائه دهند تا مورد بررسی قرار گیرد و پس از آن چنانچه اعضای مجمع به این برنامه رای دادند، شخص مورد نظر می تواند در مسند ریاست یک فدراسیون قرار گیرد، در واقع آرای اعضای مجمع به برنامه و توانایی افراد داده می شود.
وی در ادامه گفت: آقای خسروی وفا نیز فردی توانمند است که برنامه مدون و مشخصی ارائه داد که بر اساس آن کاملا مشخص است که فدراسیون در چهار سال آینده از نظر خط مشی و راهبرد و نیز سیاست های مورد نظر، به کجا می خواهد برسد، ضمن اینکه توجه ویژه این فدراسیون به مسائل فرهنگی وارزشی نیز قابل ستایش وتقدیر است.
ریاست مجمع با اشاره به توجه ویژه فدراسیون به ورزش بانوان تصریح کرد: یکی از مواردی که در تقویم ورزشی فدراسیون بسیار قابل توجه است، توجه ویژه به ورزش بانوان است.
سجادی در این خصوص گفت: آقایان در 19 رشته و بانوان در 12 رشته فعالیت می کنند که این تعداد رشته برای بانوان، با توجه به محدودیت هایی که در جامعه برای بانوان و به خصوص برای بانوان دارای معلولیت وجود دارد، حائز اهمیت است.
وی در پایان با تشکر از این نگاه ویژه افزود: نیمی از جامعه ما را بانوان تشکیل می دهند که این آمار در جامعه افراد دارای معلولیت نیز صدق می کند، بر این اساس توجه به گسترش ورزش بانوان دارای معلولیت، به افزایش سطح کیفی زندگی و سلامت بانوان و نیز و تقویت کانون خانواده ها، کمک می کند.