کد خبر:۳۵۱۹۷۱
فناوری در هفته گذشته؛

تعیین میزان ‌آلودگی شیر و ساخت بالگرد با موتور پراید/ واکنش مراجع به راه‌اندازی نسل 3

اسکن قرنیه چشم با استفاده از دوبین موبایل، تعیین میزان ‌آلودگی شیر در مدت 3 دقیقه، حفاظت از خطوط نفت و گاز از طریق تلفن همراه، تجاری سازی عسل پروبیوتیک و نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره خدمات نسل سوم موبایل جزو مهمترین اخبار فناوری در هفته گذشته بودند.

گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ کارشناسان امنیتی با اشاره به دور جدید تهدیدات ابزارهای هوشمند اعلام کرده‌اند که علاوه بر آنکه اخیرا میکروفون گوشی‌های هوشمند ‌تاثی به‌سزایی در هک شدن با استفاده از امواج فراصوت دارند، استفاده از دوربین گوشی‌های هوشمند نیز علاوه بر اسکن قرنیه چشم با استفاده از اثر انگشت می‌تواند مدارك جعلي بسياري را ايجاد كند.

 

تعیین میزان ‌آلودگی شیر در مدت 3 دقیقه با ساخت دستگاه شمارش سلول سوماتیک

به تازگی پژوهشگران کشور دستگاهی را عرضه کردند که قادر است در مدت 3 دقیقه تعداد سلول‌های سوماتیک موجود در شیر که نشان‌دهنده آلودگی آن است را شمارش کند ضمن آنکه از آن می‌توان در آزمایشگاه‌های پزشکی نیز بهره برداری کرد.

 

افزایش بی‌سابقه تهدیدات امنیتی از طریق افزونه مرورگر‌ها

نتایج تحقیق بر روی 130 افزونه مخرب و 4712 افزونه‌ که بیشتر آنها متعلق به مرورگر کروم بوده است نشان می‌دهد، سو رفتارهايي نظير سرقت اعتبار، تقلب و سو استفاده‌هاي تبلیغاتی به شدت رشد چشمگیری داشته است.

 

اشتغال 20 هزار دانش آموخته در شرکت‌های دانش بنیان

معاون نوآوری معاونت علمی با اشاره به اشتغال 20 هزار دانش آموخته در شرکت‌های دانش بنیان گفت: سالانه حدود 80 میلیارد دلار واردات داریم که اگر یک چهارم این میزان درداخل کشور تولید شود دانشگاه‌ها و مراکز علمی نیازی به بودجه دولتی ندارند.

 

دلایل تاخیر پرسش نمایندگان مجلس از وزیر ارتباطات

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اينكه موضوع تذكر به وزير ارتباطات در حال پيگيري است گفت: هيات رئيسه مجلس تاکنون به دلیل نوبت دهي در فرصت مقتضي پرسش از وزیر ارتباطات را به تاخير انداخته است.

 

حفاظت از خطوط نفت و گاز از طریق تلفن همراه امکان پذیر شد

با دستگاهی از سوی محققان کشور از این پس متخصصان خطوط لوله انتقال نفت و گاز می‌توانند، با استفاده از تلفن همراه به ایستگاه‌های حفاظت کاتدیک این خطوط سرکشی کنند ضمن آنکه با هوشمند کردن این دستگاه میزان سرکشی نیروی انسانی از خطوط نفت کاهش بافته است.

 

کاربردی شدن "ساینا" در تلفن همراه/ مهندسی معکوس اولویت ایران در طراحی محصولات نرم‌افزاری

معاون توسعه سازمان فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه "مرورگر ساینا" در مرحله توسعه قرار دارد، گفت: با اعمال اصلاحاتی در آن، نسخه مرورگر ساینا ارائه شده است و لازم است تا برای تجاری سازی این مرورگر در اختیار شرکت‌های خصوصی قرار گیرد.

 

تجاری سازی عسل پروبیوتیک از سوی محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی

مدیر پژوهشی مراکز رشد دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به ایجاد 10 مرکز رشد در این دانشگاه گفت: محققان این دانشگاه موفق به تولید عسل پروبیوتیک شدند که در حال حاضر این محصول به بازار عرضه شده است.

 

آمادگی همراه اول برای ارائه خدمات نسل سه تلفن همراه

مدیرعامل مخابرات ایران از آمادگی همراه اول برای اجرای خدمات نسل سه تلفن همراه خبر داد و گفت: اپراتور اول تاکنون 2 هزار و 300 میلیارد تومان در سال جاری برای شبکه همراه خود هزینه کرده است.

 

نجات چاه‌های نفتی از لجن با نانو بیوسورفکتانت محققان کشور

پژوهشگران دانشگاه تهران با توجه به مشکلات کشورمان موفق به خالص سازی بیوسورفکتانت، با استفاده از فناوری نانو برای روان سازی لجن‌های نفتی شدند و از این ماده همچنین می‌توان برای بازیافت نفت از لجن استفاده کرد.

 

نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره خدمات نسل سوم موبایل

آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به استفتایی نظر خود را درباره خدمات اینترنت پرسرعت همراه قبل از تحقق شرایط قانونی آن بیان کرد.

 

ساخت بالگرد تفریحی با موتور پراید از سوی محققان کشور

محققان کشور با استفاده از موتور پراید بالگرد فوق سبکی را عرضه کنند که قادر است تا ارتفاع 500 اوج بگیرد و علاوه بر امور تفریحی قابل استفاده در امور جنگلبانی، کنترل خطوط نفت و گاز و کمک به آسیب دیدگان بلایای طبیعی استفاده کرد.

 

واکنش وزیر ارتباطات به نگرانی‌های آیت‌الله مکارم شیرازی

وزیر ارتباطات تاکید کرد: دیشب مطلع شدم که آیت‌الله مکارم شیرازی در مورد راه‌اندازی نسل سوم تلفن‌های همراه نگرانی های داشتند که در این خصوص باید به ایشان اطلاع دهم که موضوعات فرهنگی و اخلاقی همواره جزء سیاست‌های این وزارتخانه بوده است.

 

تولید مواد با ارزش از باطله‌های کارخانه‌های معدنی

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس از تولید مواد با ارزش از باطله‌های کارخانه‌های فرآوری مواد معدنی خبر داد و گفت: با اجرای پروژه تحقیقاتی موفق به استخراج مواد معدنی استرانژیک شدیم.

 

موفقیت محققان در تشخیص دقیق بیماری‌های دامی و انسانی

با شیوع برخی بیماری‌های انسانی و دامی دستیابی به روش‌های تشخیصی و درمان به موقع آن از اهمیت زیادی برخوردار است که در این راستا محققان کشور به دانش فنی تولید برخی کیت‌ها برای تشخیصی بیماری‌های دامی و انسانی و همچنین تعیین نارسایی جنین و استخراج DNA دست یافتند.

 

اجرایی نشدن شبکه ملی اطلاعات مهمترین چالش عملکرد یک ساله وزیر ارتباطات

در حالی وزیر ارتباطات از آماده شدن فاز اول شبکه ملی اطلاعات خبر داده است که به دلیل عدم ارائه گزارش پیشرفت این شبکه و راضی نشدن کمیسیون فرهنگی از پاسخ‌های وزیر ارتباطات این موضوع به صحن علنی کشیده و در اولین نوبتی که هیات رئیسه مجلس اعلام کند این موضوع پیگیری خواهد شد.

 

حضور ایران در قطب جنوب تا 7 سال آینده

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی از تدوین برنامه‌ای برای حضور کشور در جنوبگان خبر داد و گفت: بر اساس این برنامه تا 7 سال آینده ایران در جنوبگان حضور خواهد یافت.

 

زیرساخت‌های حیاتی و مالی هدف حملات سایبری

معاون طرح توسعه فناوری‌های نوین شرکت ارتباطات زیرساخت، با بیان اینکه بیشترین حملات سایبری تا سال 2013 مربوط به زیر ساخت‌های حیاتی و مالی دانست و گفت: حل مبارزه با تهدیدات سایبری را استفاده از مراکز SOC است که فاز آزمایشی آن برای ثبت نام یارانه‌ها راه اندازی شد.

 

دلایل تأخیر در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات

وزیر ارتباطات محقق نشدن بودجه 93 این وزارتخانه را دلیل تاخیر در اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات دانست و گفت: پروانه نسل سوم اپراتورهای تلفن همراه نیز در هفته آینده واگذار خواهد شد و از این پس پروانه‌ها از تکنولوژی محوری به سرویس محوری مهاجرت خواهند کرد.

 

عدم ادغام شورای عالی فناوری با شورای عالی فضای مجازی

رئیس کمیته ارتباطات مجلس از عدم رای اعتماد به طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات با شورای عالی فضای مجازی خبر داد و گفت: انتظار می‌رود وزارت ارتباطات با تلاش بیشتر برای اجرای برنامه‌هایی که در برنامه پنجم توسعه به آنها اشاره شده اهتمام ورزد تا برخی عقب ماندگی‌های این حوزه جبران شود.

 

جلوگیری از حملات سایبری به زیر ساخت‌های

با بهره برداری از 513 پروژه مخابراتی امکان ارائه سرویس‌های شبکه دیتا در کلیه مراکز زیر ساختی، استقرار امنیت پایدار در شبکه ملی دیتا و مقابله با تهدیدات امنیتی در کشور فراهم و به میزان هزار و 210 گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت لایه توزیع شبکه زیرساخت نسبت به شرایط قبلی اضافه شد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار