کد خبر:۳۵۲۳۸۶
 برای دومین ماه پیاپی؛

متوسط قیمت نفت کاهش یافت/ کاهش 2.8 درصدی برنت و 2.3 درصدی نفت آمریکا در آگوست

با وجود افزایش قیمت نفت به بالای ۱۰۳ دلار در روز جمعه، متوسط قیمت نفت در ماه آگوست برای دومین ماه متوالی کاهش یافت و نفت برنت افت 2.8 درصدی و نفت آمریکا کاهش 2.3 درصدی را ثبت کردند. 
به گزارش گروه اقتصادی »خبرگزاری دانشجو»، قیمت نفت خام علی‌رغم افزایش در روز جمعه به علت نگرانی‌ها در مورد تشدید بحران اوکراین و انتشار آمار اقتصادی آمریکا که از رشد تقاضا در بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت جهان خبر داد، دومین ماه متوالی کاهشی خود را ثبت کرد.
 
پس از اینکه آمارها نشان داد که اعتماد مصرفی در آمریکا در ماه آگوست به بالاترین رقم در 7 سال گذشته رسیده و با وجود اینکه هزینه‌های مصرفی 0.1 درصد کاهش یافته است، قیمت نفت خام آمریکا برای چهارمین جلسه متوالی افزایش یافت.
 
فیل فلاین تحلیلگر گروه پرایس فیوچر در شیکاگو در این باره گفت: انتشار اطلاعات قوی در بخش تولید شیکاگو سبب می‌شود تا مردم فکر کنند که اتفاقی رخ داده و این امر اندکی ارقام تقاضا را بالا خواهد برد.
 
پس از اینکه دولت کی‌اف مدعی شد که نیروهای روسیه برای حمایت از نیروهای طرفدار مسکو به خاک اوکراین وارد شده‌اند، قیمت نفت برنت افزایش یافت.
 
بر اساس آمارهای اتحادیه اروپا، روسیه بزرگ‌ترین تامین‌کننده نفت، زغال‌سنگ و گاز طبیعی این اتحادیه است و حدود یک سوم نیاز کشورهای عضو این اتحادیه را برای تمامی این انواع سوخت تامین می‌کند. در مقابل، این صادرات برای دولت روسیه 250 میلیارد دلار حدود دو سوم درآمدهای دولت این کشور درآمد دارد.
 
هر بشکه نفت برنت 73 دلار افزایش یافت و 103.19 فروخته شد درحالی که نفت خام امریکا با 1.41 دلار افزایش 95.96 دلار به ازای هر بشکه معامله شد.
 
فاصله قیمت این دو نفت به 7.23 دلار کاهش یافته است.
 
علی رغم افزایش‌های روز جمعه، قیمت هر دو نوع نفت دومین مال متوالی کاهشی را ثبت کردند. نفت برنت در ماه آگوست 2.8 و نفت آمریکا 2.3 درصد کاهش یافتند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار