کد خبر:۳۵۲۵۹۲
رضواني در نشست خبري:

در شنا جادوگري نمي‌توانيم بكنيم/ شايد واترپلو در بازي‌هاي آسيايي عنواني بهتر از ساير رشته‌هاي تيمي به دست مي‌آورد

رئيس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو گفت: در شنا نمي‌توانيم جادوگري كنيم و نياز به برنامه‌هاي بلندمدت داريم شايد تا دو سال آينده هم نتوانيم مدالي كسب كنيم.

به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، محسن رضواني رئيس فدراسيون شنا شيرجه و واترپلو در نشست خبري امروز خود گفت: فدراسيون ما تنها يك فدراسيون نيست بلكه سه فدراسيون محسوب مي‌شود كه شامل شنا، شيرجه، واترپلو و آب‌هاي آزاد است و اميدوارم نگاه به اين فدراسيون با حضور افراد ورزشي و كارشناس به اين گونه باشد ما توقع داريم كه اين نگاه تنها در ماديات نباشد بلكه در بخش نظارت نيز نگاه به فدراسيون ما نگاه به سه رشته ورزشي باشد.

 

وي در ادامه افزود: تيمي جوان با يك شناگر باتجربه كه در آينده حرف‌هاي زيادي از آن خواهيد شنيد براي كارشناسان در ركورد شك نمي‌كنند، به مسابقات آسيايي اعزام مي‌كنيم.

 

رئيس فدراسيون شنا در خصوص حذف واترپلو از ليست كاروان ايران به بازي‌هاي آسياي گفت: واترپلو و شيرجه درست است كه از ليست اعزامي حذف شدند اما به اين تصميم احترام مي‌گذاريم و معتقديم حتما خيري در كار بوده مطمئنا حمايت‌ها در آينده از ما بيشتر خواهد شد و در دوره بعدي به عنوان تيمي كه شانس كسب مدال دارد به ما نگاه خواهد شد.

 

وي در پاسخ به سوالات خبرنگاران و اينكه فدراسيون حاضر بوده با هزينه خود تيم واترپلو را اعزام كند گفت: بهتر است در اين قضيه حاشيه ايجاد نشود هر فدراسيون دوست دارد كه تمام رشته‌هايش به مسابقات اعزام شوند به هر حال تيم بايد كيفي اعزام مي‌شد و در رشته‌هاي تيمي نيز نگاه براساس شانس كسب مدال بود و تيم‌هايي اعزام شدند كه شانس مدال‌آوري داشتند.

 

رضواني تاكيد كرد: شايد واترپلو نيز مي‌توانست عنواني بهتر از ساير رشته‌هاي تيمي در اين مسابقات بگيرد؛ به هر حال واترپلو نيز در دوره قبلي شركت نكرده بود و عدم اعزام آن در اين دوره انگيزه ورزشكاران را كاهش مي‌دهد البته ما وظيفه داريم كه در ورزشكاران ايجاد انگيزه كنيم و ما اين كار را نيز انجام خواهيم داد.

 

رئيس فدراسيون شنا در پاسخ به اين سوال كه با اعزام اين تعداد شناگر به مسابقات تا چه حد به اهداف خود دست خواهيد يافت گفت:‌ شنا يك هدفي را دنبال كرده كه البته به يك وقت و فرصت احتياج دارد در مسابقات نانجينگ رهام پيرواني كه ركورد بزرگسالان را در پروانه شكسته بود بين 34 نفر 32 شد و وي نزديك به چهار ثانيه با نفرات اول فاصله داشت چهار ثانيه در شنا يك عمر است و براي رسيدن به اين زمان بايد ده سال كار شود.

 

وي افزود:‌ ما به سخت افزار نياز داريم و بايد يك حركت ملي در امر مدارس شنا صورت بگيرد و بايد امتيازاتي ايجاد شود البته با گودرزي و سجادي صحبت شده و آنها ذهنيت خوبي دارند هاشمي نيز در خصوص تامين مدارس شنا به ما قول‌هايي داده است.

 

وي يادآور شد: در شنا هيچ گاه مدال بازي‌هاي آسيايي را نداشتيم و بايد از شعار به شعور برسيم ما بايد بدانيم كه جادوگري نمي‌توانيم بكنيم حتي دو سال ديگر نيز نمي‌توانيم توقع مدال داشته باشيم و لازم است كه حداقل بيش از 50 استعداد داشته باشيم من معتقدم در ايران استعدادهاي خوبي وجود دارد و وظيفه اين استعداديابي با ماست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار