افتتاح 199 پروژه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان
کد خبر:۳۵۲۶۳۸

افتتاح 199 پروژه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان

معاون استاندار همدان از افتتاح پروژه‌های ICT استان همدان با سرمایه گذاری شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکت رایتل خبر داد و گفت: ارائه سرویس اینترنت پرسرعت در 315 روستای استان از محل اعتبارات خدمات عام اجباری از دیگر پروژه های اجرایی در این استان بوده است.
افتتاح 199 پروژه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مجتبی ساکی، معاون استاندار همدان در مراسم بهره برداری از 199 پروژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان، با اشاره به اهمیت و نقش حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در تحقق اهداف دولت، بر هماهنگی هرچه بیشتر بخش خصوصی و حاکمیت تاکید و خاطرنشان کرد: 199 پروژه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان با سرمایه گذاری شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی و شرکت رایتل انجام شده است.

 

وی افزود: این پروژه‌ها شامل توسعه پهنای باند لایه لبه استان با ظرفیت Gb/s56، توسعه تجهیزات تکمیلی کانال‌های بین‌الملل استان با ظرفیت 240 کانال و نصب و راه اندازی سامانه های پایش ترافیک استان با ظرفیت Gb/S 23 است.

 

ساکی اجرای مسیرهای فیبرنوری ملی در حوزه استان در مسیرهای همدان- ملایر، ملایر- بروجرد، اصله – رزن، توسعه و تکمیل زیرساخت برق در 5 مرکز SC1 همدان، SC2 همدان، ملایر، نهاوند و اسدآباد، نصب و راه اندازی چهار سایت BTS نسل سوم تلفن همراه در شهر همدان و ایجاد پوشش صددرصدی در شهرهای همدان، مریانج و جورقان و ارائه سرویس اینترنت پرسرعت در 315 روستای استان از محل اعتبارات خدمات عام اجباری(USO) را از دیگر پروژه های اجرایی برشمرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار