يك آرمان براي ماندگاري نيازمند انسان هاي آرمان گرا است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، كبري مهرورز در اختتاميه اردوهاي جهادي هجرت 3 در روستاي شامي لرزان شهرستان شفت، اظهار داشت: بسيجيان بي ادعا با حضور خود در اين مناطق محروم، محروميت ها و مشكلات موجود در اين مناطق را از نزديك لمس كرده اند.
وي گفت: بسيجيان مدت هاست بر فراز قله ايثار ايستاده اند و آرزو و هدف اصلي شان خدمت به مردم و رفع محروميت در مناطق محروم است.
مهرورز غني سازي اوقات فراغت جوانان در مناطق محروم، لمس مشكلات موجود در روستاها، تقويت فرهنگ كار و تلاش بسيجيان و استفاده از دانش و تجربه بسيجيان در جهت محروميت زدايي مناطق محروم را از تدابير مقام معظم رهبري در اردوهاي سازندگي عنوان كرد و افزود: اردوهاي سازندگي يك نوع خودسازي، رفع محروميت و تحركي براي مديران خواهد بود.
مدير كل سياسي انتخابات استان گيلان تصريح كرد: بايد از دانش جوانان استفاده و دانش تئوري آنان را عملي كنيم.
خاطرنشان مي شود، در اختتاميه اين اردو برق رساني به اين روستا با اعتباري بالغ بر 114 ميليون تومان افتتاح شد تا مردم محروم اين روستا با گذشت 30 سال از پيروزي جمهوري اسلامي از اين نعمت برخوردار شوند.
همچنين، در اين مراسم عباس بايرامي، مسئول بسيج دانشجويي استان ضمن تقدير و تشكر از دانشجويان بسيجي و جهادي به بيان اهداف اين اردوها پرداخت و گفت: خداوند به خدمتگزاران به مردم اجر و پاداش بزرگي عطا خواهد كرد.
لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم اهالي در خصوص مشكلات روستاها، نظرات و پيشنهادات خود را به مسئولان حاضر در مراسم ارائه كردند./انتهاي پيام/