کد خبر:۳۵۷۰۸۹

موافقت فدراسیون جهانی بسکتبال با پوشش اسلامی بانوان

فدراسیون جهانی بسکتبال برای دو سال به صورت آزمایشی با حضور بانوان با پوشش اسلامی در میدان بین المللی موافقت کرد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» فدراسیون بین‌المللی بسکتبال روز گذشته اعلام کرد بازیکنان مسلمان می‌توانند به صورت آزمایشی در بعضی از مسابقات با پوشش اسلامی ظاهر شوند.


در جلسه هیئت مدیره FIBA مصوب گردید با توجه به مسئله ممنوعیت استفاده از حجاب برای بانوان برای دو سال به صورت آزمایشی بانوان بسکتبالیست بتوانند با پوشش اسلامی در مسابقات رسمی حاضر شود.


در قوانین قبلی FIBA، بازیکنانی تنها می‌توانستند از هدبندهایی با عرض پنج سانتیمتر برای نگه داشتن موهای خود استفاده کنند. با این حال بازیکنانی در دنیا وجود دارند که مذهب آنها اسلام و سیک است. این افراد به دلایل مذهبی از پوشش سر استفاده می‌کنند.


ابراهیم هوپر، مدیر روابط عمومی، شورای ارتباطات آمریکایی – اسلامی در این باره گفت: ما از این تغییر در قوانین FIBA استقبال می کنیم، زیرا بدین شکل مسلمانان و سیک‌ها و همه کسانی که می‌خواهند باورهای خود را حفظ کنند، می‌توانند در مسابقات بسکتبال شرکت کنند. باید به FIBA تبریک گفت که به همه بازیکنانی که باورهای مذهبی خود را دارند پاسخ مثبت داده است.


در این دوره آزمایشی فدراسیون هایی بسکتبال کشورهای که بخواهد بازیکنانش با پوشش در مسابقه ظاهر شوند باید درخواستی خود را به FIBA ارائه دهند و در صورت موافقت با درخواست  نیز می بایست سالی دو بار به فدراسیون جهانی گزارش داده شود.


FIBA همچنین اعلام کرده است که در مسابقات بسکتبال سه به سه نیز اگر خطری برای بازیکنان ایجاد نشود اجازه خواهد داد تا آنها با پوشش در مسابقات حاضر شوند.. این مسئل مجددا در سال 2015 توسط هیات مدیره FIBA مورد بررسی قرار خواهد گرفت و بعد از گذشت دوره آزمایشی،  در سال 2016 برای المپیک 2016 برزیل در خصوص  حضور بانوان با پوشش اسلامی تصمیم گیری نهایی انجام می پذیرد.


با تصمیم جدید فیبا در خوصوص اجازه حضور بانوان باپوشش اسلامی در رقابت های برون مرزی طلسم 35 ساله عدم حضور بانوان بسکتبالیست ایرانی در رقابت های بین المللی شکسته شد.

 


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار