به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو" دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری وزارت علوم و وزارت دفاع در بهمن سال 1392، گفت: این تفاهم نامه عملیاتی شده و هم اکنون بیش از 1400پروژه در قالب آن تعریف شده است.
وی با اشاره به امضای شیوه نامه حمایت از پروژههای همکاری سازمانها دفاعی کشور با دانشگاهها ادامه داد: امضای این شیوه نامه در جهت مدیریت، ساماندهی و نظارت مستمر بر اجرای این تفاهم نامه خواهد بود.
احمدی با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی و ضرورت تاثیر مثبت فعالیت دانشگاهها بر زندگی روزمره مردم گفت: غالب پروژههای دفاعی در مرز دانش هستند و این قابلیت را دارند که در بخش عمومی، صنایع مختلف و فعالیتهای مرتبط با زندگی مردم مورد استفاده قرار بگیرند لذا تقویت و توسعه این پروژهها گامی مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
مهندس شفقت رئیس موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی نیز در مراسم امضای این شیوه نامه گفت: همکاری دانشگاهها و وزارت دفاع یک مدل کامل و الگو در زمینه همکاری علم و صنعت است که مورد تاکید مسئولين نظام و مدیران کلان کشور است.
وی افزود: پروژههای مشترک دانشگاهها و صنایع دفاعی این ویژگی را دارد که علاوه بر توسعه علم و فناوری و شتاب گرفتن علوم در رشتههای تخصصی مختلف، به افزایش اشتغال زایی و بهره مندی کشور از تواناییهای نخبگان علمی کمک زیادی کند.