کد خبر:۴۰۴۱۷۷
نشست روسای انجمن های علمی ایران -۲

احمدی: با نظام مرکزی نمی‌توانیم تغییر و تحول در نظام تحقیقاتی ایجاد کنیم

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اعلام این خبر که قراردادی با انجمن پارک‌ها برای پایش پارک‌های علم و فناوری بسته شده است، گفت: صرفاً با نظام مرکزی نمی‌توانیم تغییر و تحولی در نظام تحقیقاتی ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، وحید احمدی در نشست روسای انجمن‌های علمی ایران با موضوع نظریه‌پردازی و آزاداندیشی که در ساختمان وزارت علوم در حال برگزاری است، گفت: واقعیت قطعی وجود دارد که اگر بخواهیم در تحقق و توسعه نظام علمی گام برداریم باید نظام فعال و پویا داشته باشیم که این مسئله صرفاً با نظام مرکزی محقق نمی‌شود و نمی‌توانیم تغییر و تحول در نظام تحقیقاتی ایجاد کنیم.

 

وی افزود: انجمن‌های علمی می‌توانند نقش اساسی برای تعمیق و تبیین و توسعه و بهبود سیاست‌های علمی کشور داشته باشند و نظام علمی نظام از بالا به پایین نخواهد بود.

 

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در ادامه بیان داشت:با ایجاد دیدگاه نقش و جایگاه انجمن‌های علمی و قطب‌های علمی که ترکیب و تشکلی از انجمن‌های علمی کشور است را محقق می‌کنیم.

 

وی در خصوص اعتبارات گفت: متاسفانه اعتبار کمی در اختیار ماست و تعداد انجمن‌ها زیاد است و این اعتبار کفاف کار و فعالیت انجمن‌های علمی را نمی‌دهد ولی ما باید ‌‌نهایت تلاش و کمک خود را کنیم تا این انجمن‌ها نقش اصلی خود را ایفا کند.

 

احمدی به ارزیابی و بررسی پارک‌های علم و فناوری اشاره کرد و گفت: ارزیابی و بررسی پارک‌های علم و فناوری مهم است به همین دلیل قراردادی را با انجمن پارک‌ها بسته‌ایم که پایش پارک‌ها را از لحاظ استاندارد‌ها و مباحث عملکردی انجام دهد.

 

وی درباره بررسی نشریات گفت: در بررسی نشریات و ارزیابی‌های در داخل وزارتخانه از زیر مجموعه درخواست شده و تاکید شده که از اعضای وجود انجمن‌ها در این ارزیابی‌ها استفاده شود.

 

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: در کمیسیون‌های شورای عالی عتف هم از انجمن‌ها استفاده کرده‌ایم و می‌کنیم و هم به صورت غیررسمی از این شورا در سیاست گذاری استفاده می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار