کد خبر:۴۱۰۳۴۹
احمدی در یازدهمین نمایشگاه فن آفرینی شیخ بهایی:

برگزاری جشنواره‌های علمی موجب از بین رفتن فرار مغزها می‌شود

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم گفت: تمام دنیا حتی مناطق پیشرفته هم با فرار مغزها مواجه هستند و برگزاری جشنواره های علمی موجب از بین رفتن این چالش می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، وحید احمدی در مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه فن آفرینی شیخ بهایی و اولین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی که امروز در سالن همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی از سال ۸۱ شروع به کار کرد و ۱۱ دوره از آن می گذرد یکی از محورهای این جشنواره تکاملی بودن آن است، در سال‌های متعدد فرآیندهای مختلف به آن اضافه شده است.

 

وی افزود: از لحاظ اهمیت این جشنواره باید یادآوری کنم که مهمترین چالش ما در دنیای در حال توسعه فرار مغزهاست که ناشی از آن است که جوانان و عالمان ما فرصتی برای زندگی علمی ندارند چرا که این مهم منوط به آن است که فرصتی برای عرضه علمی وجود داشته باشد.

 

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به مجموعه علمی اسلاش اشاره کرد و افزود: قاعدتاً فکر می‌کنیم دنیای پیشرفته نباید دچار فرار مغزها باشد ولی در این کشورها هم وجو دارد و فرایند خلاقیت، نوآوری و به کارگیری افراد صاحب فکر وایده مهم است خوشبختانه این جشنواره در این جهت است و امیدوارم بتوانیم فرآیند را تبدیل کنیم تا جایگزینی برای مدل های خارجی باشد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در مجموعه اسلاش فنلاند ۱۵ هزار شرکت کننده وجود دارد، گفت: این نشان می دهد دنیا سرمایه گذاری بزرگی روی این کار کرده است و ما هم در کشورمان این پتانسیل را داریم و یکی از طرح های که به این جشنواره اضافه شده المپیاد طرح ملی کسب و کار است.

 

احمدی اهداف این المپیاد را برشمرد و افزود: هدف از این المپیاد این است که فضای دانشگاه را فضای زنده کنیم و دانشجویان صرفاً دنبال آموزش کلاسیک نباشند و ایده پروری را بیاموزند، گزارش هایی که از استارتاپ ویکند بر ایران رسیده است از استقبال زیاد دانشجویان خبر داده است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: طرح المپیاد اولین برنامه ای است که از سال گذشته به جشنواره شیخ بهایی واگذار شده که امیدواریم بتواند در حوزه بین المللی خود را نشان بدهد و همچنین آی ریس و جلسات آن به صورت کامل برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار