مرد معتاد به رکوردشکنی +عکس
کد خبر:۳۶۳۴۱۸

مرد معتاد به رکوردشکنی +عکس

«آشریتا فورمن» مردی ۶۰ ساله است که ۵۶۳ بار رکوردزنی کرده است و نامش ۱۹۸ بار در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، نیک مرد آمریکایی که تا به حال بیشترین رکورد را به ثبت رسانده است. اعتقاد دارد به این کار معتاد شده و دیگر نمی‌تواند به زندگی عادی خود ادامه دهد و باید هر روز به دنبال شکست رکوردی جدید باشد.

 «آشریتا فورمن» مردی ۶۰ ساله است که ۵۶۳ بار رکوردزنی کرده است و نامش ۱۹۸ بار در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. باز کردن درب ۴۱ قوطی نوشابه در ۳۰ ثانیه وخوردن ۵۶کیک در یک دقیقه از جمله رکوردهای بامزه این مرد است.
 



او برای اولین بار در سال ۱۹۷۹ با حرکت ورزشی پروانه وارد کتاب گنیس شد. او ۲۷ هزار بار به صورت مداوم پروانه زد تا اولین رکوردش به ثبت برسد و سال بعدش نیز رکورد ۵۰ ساعت دست زدن به صورت مداوم رابه ثبت رساند.

این مرد بعد از سال‌ها رکورد شکنی همچنان در پی ثبت رکوردهای جدید است و زندگی خود را از راه سفر به کشورهای مختلف و انجام نمایش‌های گوناگون می‌گذارند. او به این کار اعتیاد دارد و می‌خواهد تا آخر عمر هم رکورد بشکند.


منبع: باشگاه خبرنگاران

پربازدیدترین آخرین اخبار