کد خبر:۳۶۵۳۱۵
رئیس سازمان پدافند غیرعامل هشدار داد

دستکاری مواد غذایی برای کاهش زادوولد

پروژه یونیکس که دارای تأثیر درازمدت بر مواد غذایی برای کم شدن زاد و ولد در کشورهای مسلمان است، در حال اجراست.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»،  پروژه یونیکس که دارای تأثیر درازمدت بر مواد غذایی برای کم شدن زاد و ولد در کشورهای مسلمان است، در حال اجراست.

 

سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در همایش پدافند غیرعامل در نظام سلامت اظهار داشت: پدافند غیرعامل به تعبیر رهبری مصونیت‌سازی بدن در کشور است و این مصونیت‌سازی باید در پیکره جامعه و دستگاه‌های کشور ایجاد شود.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در پدافند زیستی 3 دسته تهدید داریم، گفت: ابتدا تهدیدات طبیعی است، تهدیدات زیستی که بدون دخالت انسان صورت می‌گیرد مانند بیماری، دیگری بیوتروریسم یا تروریسم زیستی است که در آن از موجودات زنده برای اهداف امنیتی و سیاسی گروه‌های خاص استفاده می‌شود و دیگری جنگ زیستی است، جنگی که در حوزه زیست و توسط یک کشور انجام می‌شود.

 

جلالی تأکید کرد:‌ مراکز زیستی و آزمایش‌های زیستی سطح پیشرفته‌ای که برخی کشورها از جمله آمریکا دارند می‌تواند سلاح زیستی تولید کند. مهندسی ژنتیک برای اهداف مورد نظر یک سلاح زیستی است. وی افزود: در جنگ زیستی فاعل و حمله‌کننده مجهول است و هیچ کشوری آن را اعلام رسمی نمی‌کند لذا باید شواهد و قرائن بررسی شود تا به نتیجه رسید. به عنوان مثال دستکاری ویروس ابولا با توجه به شواهد در اختیار یک یا 2 کشور است که متهم هستند. همینطور باید بدانیم جنگ زیستی اهداف پنهان دارد.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل تصریح کرد: نباید پروژه‌ها و تهدیدات زیستی را از نظام درمان خارج کنیم و از طرفی داشتن بانک اطلاعاتی جامع از ویروس‌ها می‌تواند در مقابله با آنها مؤثر باشد. به گفته جلالی، جنگ زیستی دارای تأثیرات کوتاه، متوسط و درازمدت است. به عنوان نمونه پروژه یونیکس که دارای تأثیر درازمدت بر مواد غذایی برای کم شدن زادوولد در کشورهای مسلمان است در حال اجراست.

 

 

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار