کد خبر:۳۶۵۵۳۵
به همت پژوهشگاه فناوری‌های نوین جهاد دانشگاهی؛

برگزاری سمینار"نانو پزشکی درتشخیص و درمان بیماری‌های صعب العلاج"

اولین کنگره "نانو پزشکی در تشخیص و درمان بیماری های صعب العلاج" در روزهای 29 و 30 بهمن ماه سال جاری به همت پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابن سینا برگزار می‌شود.
برگزاری سمینار"نانو پزشکی درتشخیص و درمان بیماری‌های صعب العلاج"

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، اولین کنگره "نانو پزشکی در تشخیص و درمان بیماری های صعب العلاج" در روزهای 29 و 30 بهمن ماه سال جاری به همت پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابن سینا برگزار می‌شود. از جمله مهم‌ترین اهداف برگزاری این کنفرانس گشودن دریچه‌های نوینی از امید برای تشخیص و درمان بیماری‌ها، به خصوص بیماری‌های صعب العلاج و تهدیدکننده زندگی، با هدف بهبود کیفیت و کمیت زندگی مبتلایان است.



ملاحظات اخلاقی، حقوقی و ایمنی فناوری نانو نیز از جمله جنبه‌های بسیار مهم کاربرد این علم در پزشکی و همچنین ایجاد انگیزه در پژوهشگران شاخه های مختلف فناوری نانو برای پژوهش در زمینه کاربرد نانوپزشکی در بیماری‌های صعب العلاج است.



برگزاری کنگره "نانو پزشکی در تشخیص و درمان بیماری های صعب العلاج" فرصتی برای محققان، صاحب نظران، اساتید و دانشجویان است تا ضمن به اشتراک گذاری آخرین یافته‌های علمی خود در زمینه نوآوری‌ها و کاربردهای نانوپزشکی در تشخیص و درمان انواع بدخیمی ها، بیماری های ژنتیکی، بیماری های اعصاب مرکزی و محیطی و نیز بیماری های ویروسی، در مورد جنبه های اخلاقی، حقوقی و ایمنی کاربرد این فناوری در درمان بیماری های صعب العلاج نیز تأمل کنند.



کنگره در دو روز به شکل ارائه مقالات تخصصی، پوستر و سخنرانی‌های جامع در قالب پانل های تخصصی، معرفی Case و بحث های گروهی برگزار می‌شود.



در این کنگره پنل‌هایی از جمله پنل انواع بدخیمی‌ها، بیماری‌های ژنتیکی، بیماری‌های اعصاب مرکزی و محیطی و بیماری‌های ویروسی، ملاحظات اخلاقی، حقوقی و ایمنی در نانوپزشکی ارایه می‌شود.



مهلت ارسال مقالات جهت شرکت در این کنگره  30 آبان ماه است و پژوهشگران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات خود به آدرس مربوطه مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار