کد خبر:۳۶۶۳۹۱
جمعی از اعضای جهادانشگاهی طی نامه‌ای به طیبی خواستار شدند

لزوم تجدیدنظر جدی در رویه‌های حاکم بر مدیریت جهاد دانشگاهی/ سیاست "سکوت و مدارا و همراهی" تا کی؟

جمعی از اعضای جهادانشگاهی طی نامه‌ای به طیبی خواستار تجدیدنظر جدی وی در رویه‌های حاکم بر مدیریت عالیه جهاد دانشگاهی و اصلاح و جبران بخشی از آسیب‌ها و ضررهای بی‌شمار وارد شده در یک سال گذشته بخصوص در حوزه فرهنگی شدند.

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، جمعی از اعضای جهادانشگاهی طی نامه‌ای به طیبی خواستار تجدیدنظر جدی وی در رویه‌های حاکم بر مدیریت عالیه جهاد دانشگاهی نسبت به اصلاح و جبران بخشی از آسیب‌ها و ضررهای بیشمار وارد شده بر جهاد دانشگاهی در یک سال گذشته بخصوص در حوزه فرهنگی شدند.

در این نامه آمده است: پس از دیدار اعضای جهاد دانشگاهی با رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خرداد ماه سالجاری و توصیه‌های معظم‌له درخصوص پرهیز جهاد دانشگاهی از ورود به عرصه‌های سیاسی و «راست» روی‌ها و «چپ» روی‌های غلط سیاسی، انتظار می‌رفت مدیریت عالیه این نهاد انقلابی که متاسفانه تفکر و مدیریت جهادی را صرفا با سنجه زمان و تاریخ عضویت می‌سنجد، ازیک سو با تجدیدنظر در رویه‌های موجود، درخصوص عمل به هشدار و تاکید مقام معظم رهبری گام بردارد و ازسوی دیگر به جای «سیاسی کاری»، «سیاست‌زدگی» و تصمیم‌گیری محفلی، نسبت به رفع نارضایتی عمومی جهادگران در زمینه‌های مختلف اقدام نماید اما آنچه که در ماه‌های اخیر در این نهاد به خصوص در حوزه فرهنگی انجام گرفته است، نشان‌دهنده آن است که متاسفانه اتفاقات دیگری در حال انجام است.

حضور و ورود پررنگ عناصر افراطی و تندرو اصلاح طلب در مدیریت‌های عالی و میانی این نهاد انقلابی، حذف بدون دلیل و منطق مدیران ارزشی و جایگزینی آنان با عناصر تندرو و بعضا فعال در جریان فتنه ۸۸ (که جزء خطوط قرمز می‌باشد)، جهت گیری‌های صریح سیاسی و حرکت انحرافی و خزنده فرهنگی، شرایط را به گونه‌ای رقم زد که پس از مصاحبه سیاسی و سخیف معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی یک روز قبل از استیضاح وزیر سابق علوم و توهین به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و تهدید به آشوب در دانشگاه‌ها، تعدادی از اعضای جهاد دانشگاهی طی بیانیه‌ای خطاب به جنابعالی، ضمن یادآوری این نکته که این سخنان و این روش مغایر با توصیه‌های رهبر معظم انقلاب می‌باشد، گوشزد کردند که این سخنان و تحرکات در بعضی موارد اقدام علیه امنیت ملی کشور عزیزمان می‌باشد و اثرات زیانباری برای نظام اسلامی در پی دارد.

این نامه می‌افزاید: در آن بیانیه با بیان برخی مستندات و توضیحات از جنابعالی درخواست شده بود هرچه سریع‌تر نسبت به اصلاح روند موجود در حوزه فرهنگی اقدام گردد اما متاسفانه جنابعالی با «سکوت» از کنار ماجرا گذشتید.

پس از آن ماجرا عناصر تندرو که مجال را برای انجام نقشه‌های خود فراهم دیدند، در سایه «سکوت معنادار» جنابعالی نسبت به حذف کلمه «ولایت فقیه» از عنوان مرکز فرهنگی دانشجویی «امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی» اقدام کردند که با تذکر جدی برخی اعضای جهاد دانشگاهی مجبور به عقب نشینی ظاهری از این موضوع شدند اما از طرف دیگر روند ورود نیروهای تندرو به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی سرعت بیشتری به خود گرفت که از آن جمله می‌توان به انتصاب آقای (م. ف) در مرکز امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی و استفاده ازافرادی چون «هادی خانیکی» دراین مرکز اشاره کرد.

در این نامه آمده است: همچنین هنوز سخنان واهی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی را در نقد روحانیت و ترویج تز «اسلام بدون روحانیت» که در رسانه‌های مختلف به صورت وسیع انعکاس داشت و پرده از افکار و نیات گروه حاکم بر معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی بر می‌داشت به خاطر داریم.

هرچند که معاون فرهنگی و دستیارانش تلاش نمودند «تز اسلام منهای روحانیت» را «دیدارمالی» کنند.

این بیانیه تصریح می‌کند: سوال اساسی اینجاست که جنابعالی قرار است تا چه وقتی سیاست «سکوت و مدارا و همراهی» را با این اقلیت تندرو و افراطی ادامه دهید؟! آیا وقت آن فرا نرسیده که فارغ از هرگونه شعار زدگی و مغایرت در قول و عمل، تبعیت عملی خود را از رهبری انقلاب و دلسوزی خود را برای نظام اسلامی نشان دهید؟!

در بخش دیگری از این نامه آمده است: رهبری عزیز و نظام اسلامی نیازی به نامه نگاری‌ها و قول‌های کلیشه‌ای و فرمایشی ندارند بلکه نیاز اساسی، تلاش عملی در راستای تحقق فرمایشات معظم‌له می‌باشد.

این نامه می‌افزاید: در پایان، انتظار می‌رود جنابعالی با تجدید نظر جدی در رویه‌های حاکم بر مدیریت عالیه جهاد دانشگاهی نسبت به اصلاح و جبران بخشی از آسیب‌ها و ضررهای بی‌شمار وارد شده بر جهاد دانشگاهی در یک سال گذشته بخصوص در حوزه فرهنگی هرچه سریع‌تر اقدام نمایید.

در پایان این نامه آمده است: بدیهی است در صورت عدم اقدام عاجل، امضاکنندگان این بیانیه که در مراحل قبلی به توصیه برخی دلسوزان نظام و جهاد دانشگاهی از پیگیری مسائل و مشکلات مطروحه در بیانیه قبلی از طریق مراجع ذیربط خودداری نمودند، برخود تکلیف می‌دانند مشکلات سیاسی گریبانگیر جهاد دانشگاهی را از طرق گوناگون از جمله مجلس محترم شورای اسلامی پیگیری نمایند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار