کد خبر:۳۶۸۱۳۹

پیشنهاد وزیر خارجه اسبق انگلیس برای حمایت از نیروهای خیر در ایران!

وزیر خارجه اسبق انگلیس مدعی شد با توافق هسته‌ای می‌توان دولت روحانی را در برابر دیگر نهاد‌ها تقویت کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، جک استراو با حضور در نشستی که در پارلمان انگلیس با موضوع رابطه این کشور با ایران برگزار شده بود، با اشاره به تبعات جنگ تحمیلی و دیدگاه منفی جامعه ایران نسبت به غرب، مدعی شد که با این حال ایران همچنان برای آینده خود، به غرب می‌نگرد و انتخاب روحانی نیز نشانه‌ای از همین موضوع است. به گفته وی، در کابینه کنونی ایران، تعداد افرادی که از دانشگاه‌های آمریکایی درجه دکترا دارند، از کابینه آمریکا بیشتر است.


استراو سپس با بیان اینکه زمانی دیوار برلین فرو ریخت و حالا جهان و به خصوص خاورمیانه در برابر دیدگان ما در حال دگرگونی مجدد است، گفت که ایران اکنون می‌تواند بخشی از راه حل و نه مشکل، باشد. وی همچنین مدعی نقض حقوق بشر در ایران شد و گفت یکی از مشکلات غرب در ایران این است که قوه‌قضائیه انتخابی نیست. استراو تاکید کرد که با انجام توافق هسته‌ای می‌توان دولت را در برابر دیگر نهاد‌ها تقویت کرد و سپس به مسئله حقوق‌بشر پرداخت.


او همچنین در پاسخ به این سوال «مایک هانکوک» نماینده مستقل منطقه «پورتسموث‌جنوبی» در رابطه با مقوله حقوق‌بشر، گفت این مسئله در دولت‌های مختلف ایران متفاوت از هم بوده است. استراو سپس عنوان کرد که تنها راه برای «بهبود وضعیت حقوق بشر» در ایران، تقویت «نیروهای خیر» و «تضعیف مخالفان تغییر» است. او سپس هشدار داد که عدم توافق با ایران، عکس این وضعیت را به وجود می‌آورد.


اوتاوی یکی دیگر از نمایندگان پارلمان انگلیس اشاره کرد در صورتی که توافق هسته‌ای حاصل نشود، دولت کنونی ایران تضعیف می‌شود. او در عین حال تصریح کرد که غرب نباید در مذاکرات کوتاه بیاید، «چرا که نهایتاً عدم توافق، بهتر از یک توافق بد است.»


استراو طرف مذاکرات هسته‌ای در سال ۲۰۰۳ بود که منجر به توافق با روحانی در جریان بیانیه موسوم به تهران شد.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار