محمد صادق کوشکی در گفتگو با خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو" با اشاره به حمایت دانشگاهیان از رئیس جمهور در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گفت: آقای روحانی اگر میخواهد به دانشگاهیان ادای دین بکند، ساده ترین راه این است که فردی مثل علی طیب نیا یا قاضی زاده هاشمی را به مجلس معرفی کند. امثال این دو نیز در ساختار وزارت علوم وجود دارند.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور می تواند از دانشگاهیان بخواهد که گزینه معرفی کنند تأکید کرد: اگر این اتفاق بیفتد، کار دانشگاهیان راه می افتد و فردی که وزیر می شود، مثل وزیر بهداشت به دنبال حل مشکلات ساختاری که وجود دارد می افتد.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت: آمریکایی ها از روز اوّل جدی نبودند و الان هم جدی نیستند زیرا می دانند تصمیم اصلی در خصوص حقوق ملّت ایران را فقط ملت ایران می گیرند و آنها نیز به هیچ وجه تصمیم ندارند از حق خود بگذرند و هر امضایی هم خلاف نظر مردم انجام بشود، از نظر مردم نه اعتبار دارد و نه اجرا می شود. همانگونه که تعلیق دوام نیاورد.
وی با بیان اینکه " آمریکایی ها چون می دانند که نمی توانند مردم ایران را تسلیم زیاده خواهی های خود کنند اصلاً مذاکرات را جدی نگرفته اند و از ابتدا برای رسیدن به توافق نیامده اند" گفت: واقعیت این است که آنها ایرانی ها را ذاتا دروغگو و غیرقابل اعتماد می دانند همانگونه که شرمن به این مسئله تصریح کرد.
وی هدف آمریکایی ها را وقت کشی دانست و تصریح کرد: آنها مذاکرات را جدّی نگرفته اند، ما هم اصلا نباید جدی بگیریم، در نهایت هم هیچ اتفاقی نمی افتد. اتفاق واقعی، تحریم های سی و چهارساله علیه ملّت ایران است، اتفاق واقعی اراده های تحریم شکنی هستند که در این سی و چهار سال، از "هیچ" به خیلی چیزها رسیده اند و اگر باز به آن ها میدان داده شود، می توانند تحریم شکنی بکنند.
کوشکی با تأکید بر اینکه توافق نامه ای که منطبق با حقوق ملّت ایران نباشد نمی تواند امضا بشود خاطرنشان کرد: آمریکایی ها به دنبال این هستند که تسلیم نامه ای را جلو ما بگذارند تا امضاء کنیم، امّا ملّت ایران چنین اجازه ای را نخواهند داد و حتّی اگر امضا هم بشود، آن را قبول نخواهند کرد زیرا حضرت امام(ره) فرمودند: و هیهات که ملّت مسلمان ایران بخواهد امان نامه کفر و شرک را امضا کند.