برگزاري جلسات مشترك با وزيران پيشنهادي در حوزه اجتماعي
سيد جواد زماني در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: در اين جلسات سوالاتي از وزيران پيشنهادي پرسيده مي شود كه بعد از پرسش و پاسخ، وزيران به ارائه برنامه هاي خود و تشريح آن براي نمايندگان مي پردازند.
سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس در ادامه با بيان اين مطلب كه روز گذشته شيخ الاسلامي، وزير پيشنهادي كار و امور اجتماعي مهمان اين كميسيون بود، گفت: ارائه برنامه ها و تبادل نظرات بين نمايندگان و وزير پيشنهادي كار و امور اجتماعي از جمله برنامه هاي جلسه ديروز بود.
وي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه هنوز كميسيون اجتماعي مجلس در مورد هيچ كدام از وزيران پيشنهادي نظر قطعي خود را اعلام نكرده است، تصريح كرد: بعد از جمع بندي نتايج جلسات و شنيدن صحبت هاي وزيران پيشنهادي، كميسيون اجتماعي نظر نهايي خود را در رابطه با وزيران مرتبط با حوزه اجتماعي اعلام مي كند./انتهاي پيام/