کد خبر:۳۸۰۸۵۰

تلاش برای افزایش طول عمر ابرخازن‌ها به کمک نانوذرات

محققان دانشگاه صنعت نفت آبادان در راستای افزایش طول عمر ابرخازن‌ها در حالی به بررسی تأثیر نانوذرات و چگونگی چیدمان آن‌ها در ساختار الکترود خازنی پرداختند که روش به کار رفته در ساخت این ابرخازن بسیار ساده و سریع است.
تلاش برای افزایش طول عمر ابرخازن‌ها به کمک نانوذرات

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، محققان دانشگاه صنعت نفت آبادان، در طرحی که مورد تشویق ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری قرار گرفت، توانسته‌اند در راستای افزایش طول عمر ابرخازن‌ها تحقیقاتی صورت دهند تا چگونگی چیدمان آن‌ها در ساختار الکترود را بررسی کنند.

 

خازن‌های الکتروشیمیایی یا‌‌ همان ابرخازن‌ها، سیستم‌های ذخیرهٔ انرژی هستند که در مقابل باتری‌ها توان آزادسازی انرژی بالاتری داشته و نسبت به خازن‌ها در ذخیره انرژی عملکرد بهتری دارند. با وجود تقاضای زیاد برای ساخت ابرخازن‌ها به کمک نانوساختار‌ها، رسوب یون‌های الکترولیت در منافذ نانومتری و کاهش کارایی ابرخازن، یک معضل بحث برانگیز است.

 

با نتایج به دست آمده می‌توان جهت افزایش عمر چرخه‌های ابرخازن‌ها گام برداشت.در ساخت این الکترود، از فرایند پرس مکانیکی، به عنوان روشی سریع و آسان، بهره گرفته شده است.

 

ابرخازن‌ها در صنایع مختلفی که نیازمند توان بالای برق هستند، کاربرد دارد. از این‌رو، نتایج این طرح در ساخت لیزرهای توان بالا، منبع نیروی خودروهای هیبریدی و الکتریکی، حدف نواسانات خطوط فشار قوی توزیع نیرو الکتریکی در صنایع برق قدرت و همچنین ذخیره‌سازی انرژی‌های نو همچون انرژی خورشید، باد و موج کاربردی خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار