به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو»، سودابه احمدزاده نماینده صندوق جمعیت ملل متحد در نشست بینالمللی نقش جوانان در سلامت پس از بلایا، گفت: باید جوانان را کمک کنیم تا بتوانند در مواقع اضطراری به کمک دولتها بیایند.
وی ادامه داد: اکنون 1.8 میلیارد نفر از جمعیت دنیا در سن 10 تا 24 سالگی هستند که بیشتر آنها ساکنان کشورهای در حال توسعه به شمار میروند اما متاسفانه بسیاری از آنها نمیتوانند به دلیل فقر و زندگی در کشورهای فقیر نقش مهمی در جامعه ایفا کنند.
احمدزاده افزود: 175 میلیون نفر از جوانان در کشورهای فقیر زندگی میکنند و 74 میلیون نفر آنها بیکار و بدون درآمد هستند که این وضعیت برای دختران بدتر است.
به گفته وی یک سوم جمعیت ایران جوان است و این موضوع فرصت خوبی را به کشور برای توسعه اقتصاد، سیاست و مسائل دیگر میدهد.
نماینده صندوق جمعیت ملل متحد تاکید کرد: جوانان مانند سایر افراد میخواهند در هنگام بلایا پول و وقت خود را صرف کمک کنند اما آنها به دلیل شرایط جسمانی و روحی آسیبپذیر هستند و در هنگام بلایا از بین میروند.
وی در آموزش و توانمندسازی جوانان در هنگام بلایا تاکید کرد و گفت: با این چشم انداز صندوق جمعیت ملل متحد در سال 2012 تصمیم به همکاری با هلال احمر ایران گرفت چرا که جوانان ایرانی خود را داوطلب و عضو هلال احمر میدانند و آموزشها را به خوبی فرا میگیرند.
احمدزاده تاکید کرد: باید به جوانان در مورد بهداشت باروری و بهداشت زنان در هنگام بلایا آموزشهای لازم داده شود تا از میزان خسارات و بلایا کاسته شود.
منبع: فارس