کد خبر:۳۹۶۶۳۸

عکس «ابو عزرائیل» روی جلد مجلات خارجی!

همرزمان «ابو عزرائیل» در صلاح الدین می‌گویند که برخلاف چهره و نام ترسناکی که دارد، در ملاقات و صحبت با او، با لبخندی دلنشین مواجه می‌شوید.

به گزارش گروه فضای مجازی‌ «خبرگزاری دانشجو»، ابوعزرائیل در فیلمهایی که از او در اینترنت منتشر شده به شدت عناصر داعش و حامیان این گروه تروریستی را تهدید می‌کند.

 

نام واقعی این مرد «ایوب» است. وی پیش‌تر با توجه به تخصص و تحصیلاتش در تربیت بدنی، در دانشگاه تدریس می‌کرد. اما پس از فتوای مرجعیت عراق به نیروهای بسیج مردمی پیوست تا از نیروهای ارتش این کشور در مبارزه با داعش پشتیبانی کند.

 

برخی مجلات خارجی نیز این روز‌ها با انتشار عکس‌هایی از «ایوب» از او به عنوان استاد دانشگاهی یاد می‌کنند که در حال مبارزه با تروریست‌ها است.


 

 

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار