آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۵۰۷

گروه تروریستی داعش بیعت بوکو حرام را پذیرفت

سخنگوی "داعش" در پیامی صوتی از پذیرش بیعت "بوکو حرام" خبر داد و از گسترش فعالیتهای تروریستی این گروه به آفریقا استقبال کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از "رویترز،" گروه تروریستی "داعش" با انتشار پیامی صوتی اعلام کرد سرکرده تروریستها بیعت "بوکو حرام" را پذیرفته است. "ابو محمد الادنانی،" سخنگوی "داعش" در این پیام از ستیزه‌جویانی که نمی‌توانند به سوریه و عراق سفر کنند می‌خواهد در آفریقا به "بوکو حرام" بپیوندند.


گروه تروریستی "بوکو حرام" 6 سال است با دولت مرکزی نیجریه می‌جنگد و در این مدت هزاران نفر را به قتل رسانده و صدها نفر را به گروگان گرفته است. کانون فعالیت "بوکو حرام" در شمال نیجریه است. این گروه هفته پیش با "داعش" بیعت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۷
اخ اخ ما چه قدررررررررر ترسیدیم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار