مسیر دیپلماسی مقتدرانه از قدرت می‌گذرد / دیپلماسی بدون پشتوانه نظامی معنایی ندارد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۷۷۸۱

مسیر دیپلماسی مقتدرانه از قدرت می‌گذرد / دیپلماسی بدون پشتوانه نظامی معنایی ندارد + فیلم

خبرنگار SNNTV با تحلیل استفاده مجدد چین و روسیه از حق وتو به نفع ایران پس از جنگ ۴۰ روزه، تأکید کرد که حمایت این دو قدرت جهانی، نتیجه جایگاه نظامی ایران در معادلات منطقه‌ای و جهانی و بر اساس محاسبات استراتژیک آنهاست.
حمله موشکی ایران

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ شعبانی، خبرنگار SNNTV در برنامه «راس یک» اظهار داشت: بعد از جنگ ۴۰ روزه، برای دومین بار چین و روسیه از حق وتوی خود در ارتباط با ایران استفاده کردند. این اتفاق بسیار مهمی است که دو قدرت بزرگ جهانی مانند چین و روسیه از ظرفیت وتوی خود به نفع ایران استفاده کنند.

وی با اشاره به رویکرد سیاست خارجی چین افزود: چین کشوری است که در سیاست خارجی رویکردی بسیار محتاطانه و محافظه‌کارانه دارد و معمولاً به دنبال ایجاد تنش‌های جدید نیست؛ بنابراین پیامی که این اقدامات دارد این است که آنها به این نتیجه رسیده‌اند ایران به عنوان یک قدرت نظامی، جایگاه مهمی در معادلات منطقه‌ای و جهانی پیدا کرده است.

این خبرنگار در پایان تأکید کرد: چین و روسیه هیچ‌گاه در کنار بازنده یک جنگ قرار نمی‌گیرند؛ اگر امروز در کنار ایران ایستاده‌اند، صرفاً از روی اقدام حمایتی نیست، بلکه بر اساس منافع و محاسبات خودشان است.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار