کد خبر:۴۰۰۶۵۶

بهترین گوشت برای مصرف

گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت‌ مانده و کهنه پرهیز شود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت‌ مانده و کهنه پرهیز شود.
 

مزاج انواع گوشت
 

-گوشت گوسفند یک ساله دارای مزاج گرم و تر است که بهترین نوع گوشت است.
 

-گوشت گوساله دارای مزاج گرم و تر است و هضمش کمی سخت‌تر از گوشت گوسفند است و برای معده‌های قوی و افرادی که فعالیت بدنی زیاد دارند, مناسب است.
 

-گوشت گاو دارای مزاج سرد و خشک بوده و استفاده آن در سوسیس و کالباس و غذاهای کارخانه‌ای به علت مزاج سرد و خشک آن بسیاری از بیماری‌هایی که حاصل از خلط سوداست را بیدار کرده و فرد را مستعد بیماری‌های سودایی می‌کند.
 

-گوشت بُز مزاجش سردتر از گوشت گوسفند است و برای افرادی که در مناطق گرم و خشک مانند سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند مناسب تر است.
 

-گوشت شتر در میان گوشت‌ها گرمتر است و مصرف گه‌گاه آن خوب است.
 

-از میان پرندگان بهترین گوشت مرغ خانگی و سپس بلدرچین است و هرچه تغذیه حیوانات طبیعی تر باشد, گوشت آنها نیز خوشمزه تر است.
 

محسن ناصری متخصص طب سنتی عقیده دارد که گوشت حیواناتی که در مراتع سرسبز چرا می‌کنند، مناسب تر است و افراد سعی کنند بیشتر از گوشت گوسفند و مرغ که از تغذیه طبیعی بهره بردند, مصرف کنند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار