خسروی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: مسابقه پخت غذاهای محلی با حضور 11 شرکت کننده زن توسط دانشجویان جهادی دانشگاههای بروجرد در روستای قلعه قادر بروجرد برگزار شد.
وی افزود: در این مسابقه شرکت کنندگان با پخت غذاهایی مانند آش رشته، آش ورکو و آش لوبیا که از غذاهای محلی این منطقه محسوب می شوند به رقابت با هم پرداختند.
مسئول قرار گاه اردوهای جهادی بسیج دانشجویی شهرستان بروجرد گفت: در پایان این مسابقه از نفرات برتر با اهداء جوائز نقدی تجلیل به عمل آمد.