دکترمحمدحسین علیزاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آئین نامه شورای هماهنگی پژوهش و آموزش دانشگاه های کشور و اینکه آیا قرار گرفتن این دو موضوع در کنار هم مناسب است گفت: به نظر من تمام رشته ها به هم اندیشی و پژوهش نیاز دارد تا از پتانسیل های افراد استفاده شود در این راستا دانشگاه های تربیت بدنی ظرفیت های خوبی دارند که هدف ما را محقق می کند.
وی در ادامه افزود: ما نیاز به نقشه راه داریم تا فرآیندها به خوبی شکل گیرند و خوشبختانه پژوهشگاه تربیت بدنی این کار را انجام داده و با تشکیل دبیرخانه این شورا فعالیت های خوبی را رقم زده و من آینده خوبی را متصورم.
دارنده دکتری تربیت بدنی از دانشگاه منچستر انگلیس افزود: باید در کار وحدت رویه وجود داشته باشد و باید نیازهای جامعه و تربیت بدنی مشخص شود و پژوهش های نوین با استفاده از تحصیلات و تلاش هدفمند به نتیجه برسد.
وی تاکید کرد: مگر می شود دانشگاه آموزشش از پژوهش جدا باشد و این خط کشی ها به یک رشته آسیب می زند و اگر این دو بخش از هم جدا باشد باید از هم انتقاد کنیم اوج هماهنگی در رشته تربیت بدنی زمانی است که آموزش در کنار پژوهش قرار گیرد.
دانش یار دانشکده تربیت بدنی تهران در پایان گفت: مگر دانشگاه ها ما کار پژوهشی انجام نمی دهند؟ کار پژوهشگاه هم کمک به آموزش است که محصول را به صورت آموزش بیان می کند و در اختیار افراد قرار می دهد.