به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا ملامحمد گفت: یکی از اقداماتی که مایه مباهات کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال است، جمع آوری اسامی شهدای فوتبال کشور است که این طرح در راستای برگزاری کنگره شهدای ورزش کشور که متولی اصلی آن وزارت ورزش و جوانان است، انجام می شود.
وی ادامه داد: در واقع در این طرح، فدراسیون های ورزشی موظف به جمع آوری اسامی شهدای هر رشته مرتبط با خود هستند که این روند از طریق ابلاغ کمیته های فرهنگی فدراسیون ها به هیات های فرهنگی فوتبال استانها صورت می پذیرد که البته با توجه به گستردگی و جایگاه ویژه ای که رشته فوتبال در کشور دارد به همین دلیل باعث افتخار جامعه فوتبال است که شهدای بیشتری را نسبت به سایر رشته ها دارند.
رییس کمیته فرهنگی افزود: به همین منظور کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال موفق شد اسامی بیش از دو هزار و دویست شهید که گنجینه ای افتخار آفرین برای رشته فوتبال است را به کمک کمیته فرهنگی هیات های فوتبال استانی جمع آوری کند که این اولین گام در این زمینه است. در اسامی موجود از شهدای ارزشمند کشورمان بازیکنان بسیاری که سابقه فعالیت در تیم های ملی و رده های مختلف و همینطور باشگاهی را داشته اند حضور دارد. همچنین مربیان و داوران بیشماری در این لیست اولیه به چشم می آید.
وی همچنین بیان کرد: بالاترین تعداد شهدای فوتبالیست کشور را استان مازندران دارد و پس از آن استانهای همدان، هرمزگان و بوشهر افتخار داشتن شهدای ورزشکار فوتبالیست را دارند. البته در آینده می توان دقت نظر بیشتری داشت تا لیست مورد نظر تکمیل تر شود و در صورت نیاز اسامی دیگر شهیدان فوتبالیست به این لیست اضافه شود.
وی در پایان تاکید کرد: به هر حال، سال گذشته را طی نام گذاری مهمانسرای شماره ۱ کمپ تیم های ملی به نام شهید رضایی مجد با نام شهدا به پایان رساندیم و امسال را هم با اجرای این طرح با نام شهدا آغاز کردیم تا همواره یاد و خاطره آنها مورد افتخار و تکریم جامعه فوتبال قرار بگیرد. همچنین در راستای تحقق این هدف در نظر داریم اسامی جمع آوری شده در کتابی گردآوری و به چاپ برسانیم تا نسبت به شناختن هرچه بیشتر این عزیزان و در راستای قدردانی از خانواده محترم شهدا قدم کوچکی برداریم.