به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ شرکت توزیع برق تهران در نظر دارد با اجرای این طرح که با عنوان ساعت تهران (سه ساعت مدیریت مصرف برق) مطرح شده است با پیادهسازی راهکارهای ساده و اثربخش در ساختمانهای اداری برای کاهش پیک بار اقدام کند.
هدف این طرح، اثبات فرصتهای متعدد مصرف بهینه برق در ساعات اوج بار و نشان دادن تاثیر اقدامهای بسیار ساده در کاهش مصرف برق در بخش ادارات و تاثیر بسزای آن در تامین برق مطمئن با منابع محدود است.
این طرح از ساعت 12 الی 15 امروز به مدت 3 ساعت اجرا میشود که همکاری حدود 2300 ساختمان اداری با قدرت مصرفی 1000 مگاوات در کاهش 20 درصدی مصرف در پیک بار از دیگر اهداف این طرح است.
*کاهش مصرف قریب به 7 هزار میلیارد ریال ارزش اقتصادی حاصل می شود
بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح کاهش مصرف قریب به 7 هزار میلیارد ریال ارزش اقتصادی حاصل خواهد شد.
بیش از 100 سازمان، وزارتخانه و ادارات شهر تهران در اجرای این طرح همکاری خواهند داشت.
*مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران:ادارات حدود یک چهارم پیک مصرف را برعهده دارند
هاشمی مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران با بیان اینکه ادارات حدود یک چهارم پیک مصرف را برعهده دارند، افزود: با صرفه جویی 20 درصدی ادارات در مصرف، حدود 200 مگاوات برق صرفه جویی میشود که این میزان به منزله یک نیروگاه 200 مگاواتی یا 160 بشکه نفت و یا 7 هزار میلیارد ریال صرفه جویی در هزینه است.
هاشمی در خصوص برنامههای دیگر برای کاهش مصرف برق اظهار داشت: طرحهای مختلفی برای ساختمانهای مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی برای کاهش مصرف در نظر گرفتهایم که امیدواریم همانند سال گذشته با همراهی خوب مشترکین روبه رو شویم.
وی همچنین اظهار داشت: پیک مصرف طی روزهای اخیر با افزایش مواجه بوده به گونهای که از مرز 50 هزار مگاوات عبور کرده، این در حالی است که میزان مصرف برق در زمستان کمتر از 20 هزار مگاوات است.
وی گفت: افزایش شدت در مصرف برق تنها در 2 ماه از سال اتفاق میافتد و برای این زمان ساخت نیروگاه توجیه اقتصادی ندارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ تصریح کرد: ادارات سال گذشته در زمان پیک 1150 مگاوات مصرف داشتهاند.