احمدي مقدم در پاسخ به «شبكه خبر دانشجو»:
جنگ نرم به دنبال ايجاد نارضايتي از حكومت است
فرمانده نيروي انتظامي گفت: جنگ نرم و جريانات مربوط به آن، افكار عمومي را براي ايجاد نارضايتي از حكومت هدف گرفته است.
سردار احمدي مقدم امروز در حاشيه ديدار مردمي در مركز 197 در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مبني بر اقدامات نيروي انتظامي براي مقابله با جنگ نرم با اشاره به اين مطلب گفت: اين پديده از مدت ها پيش در كشور ما وجود داشته اما در سال هاي اخير با رشد و سازماندهي و رهبري نيروهاي پراكنده، به دنيال ايجاد نارضايتي در بين مردم از حكومت است.
وي در ادامه با بيان اين مطلب كه راهكارهاي گذشته براي مقابله با اين پديده جوابگو نيست، اظهار داشت: بايد با كمك رسانه ها در توجيه افكار عمومي اقدامات ايجابي و اساسي انجام دهيم.
احمدي مقدم در ادامه گفت: عوامل خارجي با بزرگنمايي اشكالات كوچك به قصد ايجاد موجبات بي نظمي با ابزار اينترنت و ماهواره قصد به هم زدن امنيت عمومي كشور را دارند كه خوشبختانه مردم از اين رابطه آگاه هستند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰