کد خبر:۴۴۷۲۵۳
یک نماینده مجلس مطرح کرد:

دلیل دستمزدهای کلان فوتبالیستها/ اخلاق مداری در ورزش کاهش یافته است

عضو فراکسیون ورزش ضمن تاکید بر اینکه عده‌ای همواره خود را مدیر باشگاه‌های دولتی میدانند به راحتی پول خرج می‌کنند گفت: وزارت ورزش باید این لباس را از تن خود در بیاورد و باشگاه‌ها را خصوصی کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سید هادی حسینی با اشاره به این‌که بازیکن سالاری زمانی اتفاق می‌افتد که فدراسیون‌ها به لحاظ اداری٬اجتماعی و فرهنگی قوی عمل نکنند٬ گفت:اگر مربی و مدیر تیم ضعف داشته باشند آن موقع بازیکن سالاری اتفاق خواهد افتاد٬بازیکن باید بداند کارمند باشگاه است؛

 

وی افزود: وقتی کارمندی استخدام می‌شود ممکن است تنبلی کند و کارفرما نتواند اخراجش کند اما باشگاه می‌تواند برخوردی جدی با بازیکن خود داشته باشد.

 

نماینده مردم قائمشهر، جویبار و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که برخی از بازیکنان می‌خواهند سالار باشند٬ بیان کرد:خوب است همه بازیکنان سالار باشند ولی یکی از شرایط سالاری این است که بازیکنان حرف بزرگتر خود را گوش کنند٬ باشگاه و تیم ملی می‌تواند هرلحظه یک نفر را کنار بگذارد.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: اگر مدیران ورزشی و وزارت ورزش قوی عمل کنند و نظارت درست باشد بازیکن‌سالاری کمتر خواهد شد این اتفاق تبدیل به یک معضل شده است.

 

حسینی اضافه کرد: باید دراین باره فرهنگسازی شود؛ اطاعت مناسب از سلسله مراتب باشگاهی باید شبیه سلسله مراتب نظامی باشد این می‌تواند بخش زیادی از مشکلات را در این برهه حل کند.

 

وی در پاسخ به این‌که قراردادهای میلیاردی بازیکنان چقدر در گسترش بازیکن سالاری مؤثر است٬ گفت: قراردادها تابع عرضه و تقاضاست چون برخی از باشگاه‌ها هنوز دولتی هستند و عده‌ای که همواره خود را مدیر این باشگاه‌های دولتی میدانند به راحتی پول خرج می‌کنند٬ دست‌های پشت پرده‌ای در اتفاق وجود دارد؛ لذا وزارت ورزش باید این لباس را از تن خود در بیاورد و باشگاه‌ها را خصوصی کند.

 

عضو هیأت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه رقابت بین باشگاه‌های دولتی باعث پرداخت دستمزدهای کلان شده که به دنبال آن اخلاق‌مداری در ورزش را هم کاهش داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار