آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۸۷۸۵
در نشست امروز صورت گرفت

تصویب انتخاب ناظر برای رشته های المپیکی

با تصویب اعضای هیات اجرای کمیته ملی المپیک، فعالیت های رشته های المپیکی تا زمان حضور در المپیک برزیل توسط ناظران فردی منتخب برای هر رشته ارزیابی می شود.

به گزارش گروه ورزش خبرگزای دانشجو،  اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک امروز شنبه در محل این کمیته تشکیل جلسه دادند. نشست امروز نخستین نشست اعضای هیئت اجرایی بود که پس از حضور رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک در اجلاس شورای المپیک آسیا تشکیل شد.

 

بر این اساس بخشی از نشست امروز به ارائه گزارش کیومرث هاشمی و شاهرخ شهنازی رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک به عشق آباد ترکمنستان اختصاص داشت. علاوه بر این در نشست امروز، شاهرخ شهنازی نیز گزارشی از سفر خود به برزیل و بازدید از امکانات ورزشی این کشور ارائه کرد.

 

موضوع تعیین تکلیف مدیریت آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک و همچنین انتخاب ناظر برای رشته ای المپیکی دو محور دیگر نشست امروز اعضای هیئت اجرایی بود. در ا ین زمینه با تصویب هیات اجرایی فضل الله باقر زاده رئیس فدراسیون شمشیربازی و یکی از اعضای هیات اجرایی تا زمان تعیین تکلیف نهایی به عنوان سرپرست آکادمی ملی المپیک انتخاب شد.

 

همچنین در مورد انتخاب ناظر برای فدراسیون ها، مقرر شد که برای رشته های المپیکی ناظر ویژه معرفی شود. بر این اساس با تصویب هیات اجرایی، مقرر شد که اعضای شرکت کننده در نشست امروز شرح وظایف ناظرین رشته های المپیکی را تعیین کنند تا بر اساس آن ناظرین رشته های نامزد برای ارزیابی این رشته تا زمان حضور در المپیک برزیل معرفی شوند.

 

به گزارش مهر، پیش از این رشته های ورزشی برای حضور در دیدارهای مهمی چون المپیک زیر نظر ناظر ویژه و متخصص به رشته خود اداره و ارزیابی می شدند اما از زمان روی کار آمدن هیئت اجرایی جدید، ناظر فردی برای رشته ها منتفی و کار ارزیابی به یک گروه نظارتی سپرده شده بود. اما با تصمیم امروز هیئت اجرایی مجدداً برای رشته های المپیکی ناظر فردی انتخاب خواهد شد. این افراد تا زمان حضور رشته های المپیکی در بازیهای المپیک برزیل، وظیفه نظارت بر حوزه های تعیین شده خود را دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار