بهترين زمينه‌سازي براي ظهور حضرت ولي‌ عصر (عج) تقوا و انتظار است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۹۴
آيت الله حسيني زنجاني:

بهترين زمينه‌سازي براي ظهور حضرت ولي‌ عصر (عج) تقوا و انتظار است

آيت الله حسيني زنجاني گفت: بهترين زمينه‌سازي براي ظهور حضرت ولي‌ عصر (عج)، تقوا و انتظار داشتن است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، آيت الله محمد عزالدين حسيني زنجاني 7 آبان‌ماه در ديدار با اعضاي كانون مهدويت دانشگاه فردوسي مشهد اظهار داشت: براي رسيدن به مرحله انتظار داشتن، ابتدا بايد به رعايت دو ركن تقوا يعني اجتناب از محرمات و اتمام واجبات پرداخت.

وي با اشاره به ظاهر بعضي از مصاحبه شونده‌ها در رسانه‌هاي تصويري خاطرنشان كرد: مصاحبه كننده‌ها بايد در انتخاب سوژه براي مصاحبه تصويري دقت كنند، چرا كه در چند سال اخير مصاحبه‌هايي منعكس مي‌شود كه مغاير با عرف اجتماعي و دين اسلام است و نتيجه آن شكستن قبح برخي مسائل در بين جوانان خواهد بود كه اين كوتاهي، فرهنگ‌سازي اسلامي كشور ما را طولاني مي‌كند.

حسيني زنجاني، همزماني 8 آبان ماه با ميلاد هشتمين اختر تابناك آسمان ولايت و امامت را براي تمامي مسلمين به فال نيك گرفت و براي آنها آرزوي موفقيت كرد.

لازم به ذكر است، دانشجويان ملاقات كننده بعد از ديدار با آيت الله حسيني زنجاني، نماز جماعت را در مسجد امام صادق (ع) به امامت فرزند وي اقامه كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار