چشم‌انداز دانشكده هنر و معماري شيراز تبديل شدن به قطب آموزش و پژوهش در جنوب كشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۵۰۰
رئيس دانشكده هنر و معماري شيراز:

چشم‌انداز دانشكده هنر و معماري شيراز تبديل شدن به قطب آموزش و پژوهش در جنوب كشور است

رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز با بيان اينکه چشم‌انداز آتي اين دانشكده تبديل شدن به قطب آموزش و پژوهش در جنوب كشور است، گفت: با تعامل با دستگاه‌هاي اجرايي، به دنبال توسعه کيفي و کمي اين دانشکده هستيم.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دکتر علي سلطاني روز گذشته در نشست خبري در دانشکده هنر و معماري دانشگاه شيراز اظهار داشت: براي توسعه آموزش هنر بايد نگرش اصلاح شود تا هنرمند بتواند در فضاي آزاد و بانشاط فعاليت كند.

وي به نوگشايي رشته‌هايي همچون پژوهش هنر - پيوند دهنده علوم انساني و هنر-، طراحي شهري، مديريت شهري و طراحي صنعتي در آينده خبر داد و گفت: توسعه كمي يكي از اهداف ماست كه در كنار آن، از توسعه كيفي غافل نيستيم. 

رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز تصريح كرد: عده اي فكر مي‌كنند تعميق در فلسفه هنر به مكاتب الحادي ختم مي‌شود، در حالي ‌كه هنر قدسي ريشه در فرهنگ ايراني - اسلامي دارد و در تمدن باشكوه خود به اوج هنر مقدسي رسيده‌ايم.

سلطاني اين دانشکده را با سابقه‌ترين، قديمي‌ترين و قوي‌ترين مركز هنر آكادميك در شيراز و جنوب كشور خواند و اضافه کرد: بر اساس توافقات انجام شده، در حال حاضر دانشكده هنر و معماري به عنوان بخشي از دانشگاه شيراز فعاليت مي‌كند. 

وي با اشاره به تاريخچه دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز گفت: اين دانشکده در سال 74 در دانشكده مهندسي و در سال 76 در خيابان شهيد فقيهي و از سال 79 در دانشكده فعلي فعاليت آموزشي و پژوهشي خود را آغاز كرد.

رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز ادامه داد: بناي مجموعه دانشكده هنر و معماري دو هكتار و زيربناي ساختمان‌هاي آموزشي، كارگاهي و آزمايشگاهي آن حدود 12 هزار مترمربع است كه توسط خير نيكوكار احمد نادر كاظمي به دانشگاه شيراز اهدا شد و دانشگاه، ساختمان شماره 3 آن ‌را احداث كرد كه بزودي مورد بهره‌برداري قرار مي‌گيرد.

سلطاني تعداد دانشجويان اين دانشكده را 1000 نفر اعلام كرد و افزود: اين دانشجويان در مقطع كارشناسي در رشته‌هاي فرش، گرافيك، صنايع دستي و در همين مقطع و كارشناسي ارشد در رشته‌هاي معماري و شهرسازي مشغول به تحصيل هستند و تاكنون 1500 نفر از اين دانشكده فارغ‌التحصيل شده‌اند.

وي عنوان كرد: دانشكده هنر و معماري داراي 25 عضو هيئت علمي ثابت، و به همين تعداد عضو هيئت علمي مدعو از دانشگاه‌هاي مطرحي همچون تهران است.

رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز يادآور شد: در عين نو پا بودن اين دانشكده، از تأثيرگذارترين دانشكده‌ها در عرصه فارغ‌التحصيلي در بخش‌هاي مختلف مي باشد كه تأثيرات خاصي در امور اجرايي استان و كشور داشته‌ است.

سلطاني اضافه كرد: از طرفي فارغ‌التحصيلان هنر و معماري از سطح دانش، بينش‌نظري و مهارت علمي و عملي خوبي برخوردارند؛ به ‌طوري‌ كه در آزمون كارشناسي ارشد سال جاري 37 نفر از اين دانشجويان در رشته‌هايي همچون معماري و صنايع دستي در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه‌هاي مطرح كشور پذيرفته شدند. 

وي خاطرنشان کرد: بر اساس آمار اعلام شده وزارت علوم، دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز از نظر ميزان قبولي دانشجو در اين مقطع در رتبه دوم دانشگاه‌هاي كشور قرار دارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار