به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کمبودها و بی فشنگی های تیراندازی هر چه که بود دیگر فرقی نمی کند چرا که آخرین فرصت کسب سهمیه المپیک برای ورزشکاران این رشته از امروز در هند آغاز خواهد شد. اگرچه تیراندازان ایرانی هرگز آن گونه که باید برای مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا در هند آماده نشده اند اما ۳۳ سهمیه المپیک در این رقابتها توزیع خواهد شد. ۳۳ سهمیه ای که ۵۳۱ ورزشکار از ۳۰ کشور آسیایی برای به دست آوردن آن تلاش خواهند کرد.
تیراندازی که به ویژه در بخش بانوان دارای استعدادهای غیرقابل انکاری است مدتهاست به حال خود رها شده است. رقابتهای چندی پیش این رشته که در کویت برگزار شد و قرار بود در آن سهمیه توزیع شود و بعدترها لغو شد بزرگترین ضربه را در روزهای بی پولی به این رشته زد. ایران با کاروانی بزرگ به رویدادی اعزام شد که بی فایده بود و شاید تنها به عنوان یک مسابقه تدارکاتی به حساب می آمد. این یعنی فدراسیون تیراندازی که برای تهیه تجهیزات ورزشکاران خودش هم با مشکل روبه رو بود می باست دایره ورزشکاران اعزامی خود به هند را کوچک و کوچک تر می کرد.
ایران تاکنون تنها دو سهمیه المپیک (الهه احمدی و نجمه خدمتی) به دست آورده است. دو سهمیه ای که افزایش آن در میان این تعداد ورزشکار پرشمار و حریص برای کسب سهمیه در هند خیلی دشوار است. اما ایرانی ها ثابت کرده اند همیشه و حتی در روزهایی که هیچ نداشته اند و با دست خالی رفته اند ،در پایان دست پر بازگشته اند.
رقابتهای قهرمانی آسیا هندوستان فردا هفتم بهمن در رشته های، تپانچه ۲۵ متر مردان، تراپ مردان و بانوان، تفنگ ۵۰ متردرازکش مردان و ۱۰ متر تپانچه بانوان در مرحله مقدماتی و فینال دنبال میشود.
اسامی نمایندگان ایران در نخستین روز به شرح زیر است:
تپانچه بانوان: الهام هریجانی، گلنوش سبقت الهی، هانیه رستمیان
تراپ: مرضیه پرورش نیا، شیوا فرح پور، سپیده سیرانی، محمد حسین پرورش نیا، علی حافظی و سید بابک یگانه
تفنگ ۵۰ متر درازکش مردان: محمد حسین کریمی، ساسان شهسواری، پوریا نوروزیان و حسین باقری تنها نماینده کشورمان است که در این رشته در mqs ذخیره تیر می زند.
اگرچه به عقیده سید مهدی هاشمی تیراندازی بارها و به ویژه در بازیهای آسیایی حجت را بر مسئولان تمام کرد اما هیچ تغییری در رفتار مسئولان نسبت به این رشته ایجاد نشد. گلایه های بانوان به شهریان معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در مجمع عمومی هم چاره ساز نشد. حتی حضور کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک در مراسم رونمایی از سلاح های بادی تغییری بر شرایط نابسامان ورزشکاران این رشته نداشت. آنها عملا با دست خالی به هند رفتند، با فشنگ هایی که هرگز نداشته اند و سهمیه هایی که با آرزوی آن به سیبل نشانه می روند.
حالا دیگر نمی شود از مسئولان گله ای کرد. عملا فایده ای هم ندارد آنچه مهم است خوشبینی و امیدواری به کسب سهمیه المپیک توسط نمایندگان ایرانی در این رویداد قاره ای است. رویدادی که آخرین راه ورودی تیراندازان کشورمان به المپیک ریوست.
منبع: مهر