کد خبر:۵۱۹۱۶۸

دید افقی در قصرشیرین به ۲ هزار متر کاهش یافت

گرد و خاک و هجوم ریزگردها که از پنجشنبه هفته گذشته قصرشیرین را فرا گرفته برای سومین روز متوالی همچنان در آسمان این شهرستان مرزی سایه انداخته و باعث کاهش دید افقی به ۲ هزار متر در صبح یکشنبه شده است.

ب گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو رئیس اداره هواشناسی قصرشیرین گفت: هم اکنون میزان دید افقی در شهرستان قصرشیرین هشت هزار متر از حد استاندارد هوای سالم (۱۰ هزار متر) کمتر است.


حیدر چوپانی بیان کرد: براساس نقشه های پیش یابی هواشناسی، گرد و خاک تا اواسط وقت امروز به تدریج از منطقه خارج می شود و از اواخر وقت روز جاری تا روز سه شنبه شاهد افزایش دمای هوا و غبار رقیق در جو منطقه خواهیم بود.


وی، دمای فعلی هوای قصرشیرین را ۳۰ درجه سانتیگراد بالای صفر و رطوبت موجود در هوای این منطقه مرزی را نیز ۲۰ درصد اعلام کرد.


رئیس اداره هواشناسی قصرشیرین اضافه کرد که دید افقی ناشی از گرد و غبار در نخستین ساعات امروز در قصرشیرین به یک هزار متر کاهش یافته بود.


چوپانی خاطرنشان کرد که از ابتدای امسال تاکنون آسمان شهرستان قصرشیرین در مجموع ۴۶ روز درگیر پدیده گرد و غبار بود که این میزان در فروردین ماه ۹، اردیبهشت ماه ۱۶ روز و در خرداد ماه نیز ۲۱ روز ثبت شده است که این تهدیدی جدی برای سلامت ساکنان این منطقه است.


گرد و غبار موجود در هوای منطقه به ویژه نواحی مرزی کشور نتیجه وزش باد شدید در بیابان های عراق است که پس از مدتی وارد آسمان شهرهای مرزی و موجب آلودگی هوای این مناطق و دیگر شهرهای کشور شده است.


شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین نیز همانند قبل، از شهروندان به ویژه افراد مسن، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی درخواست کرد به علت آلودگی هوا و وجود ریزگردها در آسمان شهر از ورود به فضای باز و آزاد خودداری و در صورت لزوم از ماسک استفاده کنند.


قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت و ۱۸۶ کیلومتر مرز مشترک با عراق در چند سال اخیر برخی از روزها، درگیر گرد و غبار و آلودگی هوا ناشی از پدیده ریزگردها بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار