آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۰۱۳۱

اخباری کوتاه از المپیک ریو/ هوای ریو آلوده و مرگبار!

در حالی که تنها چند روز تا شروع بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ باقی مانده، وضعیت هوای ریو آلوده و در شرایط بحران قرار دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که تنها سه روز تا شروع المپیک 2016 ریو باقی مانده است، اخبار حاکی از آن است که میزان آلودگی هوای شهر میزبان این دوره از بازی‌های المپیک تعریف آنچنانی ندارد.

 

هوای شهر ریو دو ژانیرو، آلوده و مرگ‌بارتر از چیزی است که مقامات و مسئولان برگزاری بازی‌های المپیک 2016 تصورش را می‌کردند و حتی وعده‌ای که آنها بابت سالم‌تر شدن هوا در پی وزش باد داده بودند تا کنون عملی نشده و شرایط هوایی شهر میزبان المپیک همچنان در وضعیت بحرانی است.

 

دولت برزیل اعلام کرده که افتتاحیه بازی‌های المپیک روز جمعه خواهد بود، اما کیفیت هوای ریو در حد مجاز توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی نیست. این ادعا درست نیست که وضعیت هوای ریو در سال 2009، زمانی که برزیل امتیاز میزبانی بازی‌های المپیک را از آن خود کرد، در شرایط بهتری بود. در واقع ریو سال‌هاست که از محدودیت‌های تعیین شده از سوی سازمان بهداشت جهانی در مورد خطرناک‌ترین آلاینده‌های هوا پیشی گرفته است.

 

در سال، هزاران نفر از جمعیت 12 میلیون نفری منطقه شهری ریو به دلیل عوارض مرتبط با آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند. افراد در معرض آلودگی هوا در خطر ابتلا به سرطان ریه، حملات قلبی، سکته، آسم و بیماری‌های دیگر هستند.

 

همچنین آب‌های آلوده آبراه‌های المپیکی شهر ریو نگاه‌ها را به خود جلب کرده که سبب بروز بیماری‌های گوارشی در سطح محلی به دلیل عدم جمع آوری فاضلاب شده است.  به هر حال گفته می‌شود سه‌ چهارم از آلودگی هوای ریو به خاطر دودی است که توسط 2.7 میلیون وسایل نقلیه در خیابان‌های این شهر تولید می‌شوند.

 

اطلاعات نشان می‌دهد که از سال 2008، آلودگی هوای ریو همواره دو تا سه برابر بالاتر از حد مجاز سالیانه است. این بدان معناست که ریو آلوده‌‌ترین هوا را در بین شهرهای میزبان المپیک به استثنای االمپیک پکن 2008، از اواخر دهه 1980 که دانشمندان مرتب اقدام به بررسی آلاینده‌های هوا  کرده‌اند، بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار