به سوي برگزاري انتخابات الكترونيكي پيش ميرويم
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، مصطفي محمد نجار امروز در حاشيه همايش ثبت احوال در مسير توسعه در وزارت کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال برنامهريزي هستيم تا به صورت پلهاي به سمت الکترونيکي برگزار کردن انتخابات حرکت کنيم.
وي همچنين در خصوص اقدامات ثبت احوال با اشاره به اينکه بايد دنبال طراحي و ايجاد نظام جامع شناسايي ايرانيان باشيم، تصريح کرد: ثبت احوال در حال حاضر با بيش از 500 اداره و دفتر در داخل و خارج از کشور به ايرانيان خدمات رساني ميکند.
محمدنجار اظهار داشت: اين اقدام ثبت احوال در واقع حفاظت و حراست از هويت ايرانيان است.
وزير كشور تاکيد کرد: يکي از راههاي دستيابي به دولت الکترونيک از طريق توسعه فعاليت هاي ثبت احوال است که در اين زمينه اين سازمان اقدامات خوبي همچون صدور کارت شناسايي ملي انجام داده و اقداماتي هم براي صدور کارت هوشمند ملي در دست اقدام دارد.
وي با تاکيد بر اينکه هم اکنون در شرايطي قرار داريم که بايد به مردم خدماتي آسان، سريع، با کيفيت و ارزان ارايه کنيم، گفت: کارت هوشمند ملي در آينده ميتواند چنين خدماتي را به مردم عرضه کند.
به گفته محمد نجار، ما در برنامهريزيهاي خود در دولت و عرصههاي مختلف اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و حتي امنيتي نياز به اطلاعات صحيح داريم که لازمه اين امر ثبت الکترونيک اطلاعات است.
وزير كشور يکي از ملزومات ثبت الکترونيک اطلاعات را دقيق، به روز و دارا بودن سرعت بالا دانست و افزود: اين ضرورت در دنيا دنبال شده و ما نيز برنامهريزيهاي خوبي براي دستيابي به آن انجام داده و زيرساختهاي مناسبي را در اين زمينه فراهم کردهايم.
وي گفت: در طرح تحول اقتصادي، نيازمند اطلاعات الکترونيکي دقيق از اقشار مختلف مردم هستيم که اين امر نيازمند آمار و اطلاعات صحيح بوده که همه اين امور ميتواند با توسعه فعاليتهاي الکترونيکي ثبت احوال اجرايي شود./انتهاي پيام/