شوراي آموزش و پرورش استان همدان مقام نخست كشوري را كسب كرد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، حميد عسگري در اين مراسم از همراهي آموزش و پرورش در مراسم باشكوه 13 آبان و هفته بسيج تقدير كرد و اظهار داشت: اميد است با ورود وزير جديد به وزارتخانه آموزش و پرورش، برنامههاي سنتي اين نهاد كنار گذاشته شود.
وي با اشاره به ترويج علم و دانش در جامعه گفت: در عصر كنوني نسل جوان با جهاد علمي خود مي تواند باعث پيشرفت و توسعه جامعه اسلامي در عرصههاي مختلف شود.
معاون سياسي- امنيتي استاندار همدان با بيان اينكه تهذيب نفس نيز در كنار علم آموزي مهم است، تصريح كرد: علمي كه بدون ارزشهاي اخلاقي و معنوي باشد، سودمند نخواهد بود.
ابراهيم سحرخيز، رئيس آموزش و پرورش همدان نيز در ادامه اين جلسه با بيان اينكه 24 تا 30 دي ماه هفته شوراهاي آموزش و پرورش نامگذاري شده است، گفت: شوراي آموزش و پرورش استان همدان در سال تحصيلي گذشته در ارزيابي اين شورا، رتبه برتر كشوري را كسب كرده است.
وي افزود: نظم برگزاري تعداد جلسات در هر ماه، پيگيري مصوبات، جلب مشاركتهاي مردمي، توجه و اهتمام به گسترش مدارس هيئت امنايي، بررسي كيفي برنامههاي آموزشي اين مدارس و پيگيري حقوق فرهنگيان از جمله شاخصهايي است كه باعث شده استان همدان بتواند اين رتبه را كسب كند.
سحرخيز در ادامه سازماندهي استعدادها و تواناييهاي موجود به منظور حداكثر بهره برداري، ايجاد زمينه مناسب به منظور ارائه راهكارهايي براي طرحها و ارتقاي سطح آموزشي و تلاش در جهت تشويق و ترغيب دانش آموزان نخبه را از جمله اهداف تفاهم نامه اجرايي آموزش و پرورش با شوراي استان بيان كرد.
رئيس آموزش و پرورش همدان خاطرنشان كرد: تقدير و تجليل از شوراهاي آموزش و پرورش در سطح كشور، به صدا درآمدن زنگ مدارس، تهيه و تدوين مقالات و ارائه گزارش شوراها از جمله برنامههاي هفته شوراي آموزش و پرورش است./انتهاي پيام/