در سياست‌هاي جديد هيچ پروايي از اعلام نتايج پژوهشي نداريم
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۰۱۹
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

در سياست‌هاي جديد هيچ پروايي از اعلام نتايج پژوهشي نداريم

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در گذشته اطلاعات غلط و دست كاري شده موجب كج روي در تصميم‌گيري‌ها بود؛ ولي از اين به بعد نتايج پژوهشي درست را اعلام مي‌كنيم.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس طاها طاهري امروز در اختتاميه هفتمين آثار برتر مكتوب در حوزه مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: در گذشته بعضا اطلاعات غلط و آلوده و نوع موضوع پژوهش، پردازش اطلاعات، وضعيت اعتياد و شرايط فراواني داده ها در اين حوزه باعث شده بود، در تصميم گيري‌ها كج‌روي داشته باشيم.

وي افزود: فرار از دادن اطلاعات درست كه باعث اتخاد تصميم‌هاي انحرافي در منافع ملي را باعث مي‌شد، دست كاري اطلاعات و عدم شفاف سازي، ناكامي‌هايي در وظايف و كاركردها را موجب شده است.

طاهري با بيان اينكه مسئولان عالي كشور تصميم گرفته‌اند كه مبازه با مواد مخدر در بوته پژوهش نقد شود، گفت: در گذشته پول پژوهش‌هاي ستاد براي احداث مرغ داري‌ها اختصاص مي‌يافت.

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر، پژوهش در حوزه مواد مخدر را موضوعي چند وجهي خواند و تصريح كرد: اين پژوهش‌ها پيچيدگي‌هاي اجتماعي خاص خود را دارد كه استفاده از نظر متخصصان رشته هاي مخلتف را مي طلبد.

وي خاطرنشان كرد: در سياست‌هاي جديد هيچ پروايي از اعلام نتايج پژوهشي نداريم و با نقد ساختارها، نتايج مربوطه را براي ترسيم راه‌ آينده به دستگاه اجرايي تعين تكليف كرده‌ايم.

طاهري علت كاهش پژوهش را در اين جشنواره، خط كشي‌هاي پژوهشي، كنار گذاشتن سفارش هاي رابطه‌اي و توجه به پژوهش بنيادين عنوان كرد و گفت: فقط در اين دوره كارشناس‌هاي زبده را براي پژوهش پذيرفتيم.

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه سيستم ديناميكي اعتياد هوشمند است، گفت: بازار تجارت و تاكتيك‌هاي سوداگران بر كسب سود سرشار است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار