آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۱۱۷

سرکوب معلمان؛ رشد اقتصادی ترکیه را تهدید می‌کند

با اخراج دهها هزار معلم پس از کودتای نافرجام در ترکیه، با آغاز سال تحصیلی جدید این کشور با کمبود جدی نیروی آموزشی مواجه شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با آغاز سال تحصیلی جدید و پس از سه ماه تعطیلات تابستانه 18 میلیون دانش‌آموز ترک به مدارس این کشور بازگشتند. در ساله کودتای نافرجام در این کشور دهها هزار معلم از کار خود برکنار شدند و پیش‌بینی می‌شود سال تحصیلی جدید که در روز 19 سپتامبر آغاز شده است با کمبود شدید نیروی آموزشی در ترکیه همراه باشد.

 

از زمان کودتای نافرجام در ترکیه به مدت سه ماه وضعیت فوق‌العاده در این کشور اعلام شده و در پی آن سرکوب شدید مخالفان این کشور در جریان است. تاکنون حدود صدهزار کارمند دولتی در ترکیه از کار خود برکنار شده و تعلیق شده‌اند که حدود 28 هزار نفر از آنها معلمان این کشور بوده‌‌اند.

 

از سوی دیگر 11 هزار معلم دیگر نیز در این کشور به دلیل اتخاذ با حزب کارگران کردستان این کشور اخراج شده‌‌اند. آنکارا قصد دارد کمبود نیروی انسانی خود را با استخدام افراد جدید جبران کند اما این نگرانی وجود دارد که تعداد معلمانی که استخدام می‌شود بسیار کمتر از میزان مورد نیاز مدارس این کشور باشد.

 

از سوی دیگر کاهش استاندارهای تحصیلی و همچنین نابرابری در میان مناطق مختلف این کشور از جمله دیگر نگرانی‌ها در نظام آموزشی ترکیه محسوب می‌شود.

 

فرزندان خانواده‌های ثروتمند ترکیه به طور طبیعی به مدارس با کیفیت بالاتر رفته و نابرابری  اقتصادی در این کشور را دامن می‌زنند.

 

بنا به گفته مقامات ارشد دولت ترکیه بهبود شرایط آموزشی این کشور برای توسعه نیروی انسانی و رشد اقتصادی پایدار ضروری است و بحران سیاسی می‌تواند این مساله را به مخاطره بیندازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار