کد خبر:۵۵۳۰۰۲
رئیس سازمان امور مالیاتی:

اعتقادی به حکم تغییر قوانین مالیاتی نداریم/ انقلاب اقتصادی با طرح جامع مالیاتی

رئیس سازمان امور مالیاتی از انقلاب اقتصادی با اجرای طرح جامع مالیاتی و دسترسی به اطلاعات فعالان اقتصادی خبر داد و گفت: اعتقادی به حکم تغییر در قوانین مالیاتی نداریم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدکامل تقوی‌نژاد پیش از ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی با مسؤولان و فعالان اقتصادی که در سالن جلسات تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: قانون مالیاتی باید مطابق نظر قانون‌گذار در کشور اجرا شود و بین فعالان اقتصادی تشکیک مساعی و هم‌فکری باشد.

 

وی خاطرنشان کرد:‌ دولت تدبیر و امید در فعالیت‌های وزارت اقتصاد و دارایی، به‌دنبال اهداف کلیدی برای رشد اقتصاد کشور و بهبود معیشت مردم است.

 

رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به سوابق و تجارب کاری خود در بخش‌های خصوصی و دولتی، تاکید کرد: قانون مالیاتی اعتبارات ویژه‌ای برای بخش تولید در نظر دارد و بر اساس ماده ۱۳۲ قانون مالیاتی، در زمینه فعالیت‌های تولیدی و درآمد خدمات بیمارستا‌ن‌ها، هتل‌ها، مراکز گردشگری و... مالیات با نرخ صفر به استناد تحویل اسناد و اظهارنامه برای واحدهای بیش از ۵۰ نفر کارمند و... در نظر دارد.

 

به گفته این مسؤول، در بخش سرمایه‌گذاری واحدهای تولیدی و معدنی برای سرمایه‌داران دارای برندهای معروف حدود ۵۰ درصد معافیت با نرخ صفر مالیاتی دارند که به ازای هر ۵۰ درصد مشارکت هم ۱۰ درصد دیگر معافیت مالیاتی به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

 

این مسؤول ادامه داد: مالیات برای شرکت‌های دانش بنیان و نیز شرکت‌های صنعتی از نوع برخوردار و کم‌برخوردار از بین ۷ تا ۱۵ درصد تعیین شده است.

 

تقوی‌نژاد با اشاره به اینکه ارائه آورده نقدی که افراد در بنگاه‌های تولیدی مصرف می‌کنند قابل پذیرش است، افزود: در بخش تعاونی، صندوق واحدهای تولیدی (قالی‌بافی‌ها) از پرداخت مالیات معاف هستند و در بخش صادرات نیز ۱۰۰ درصد معافیت مالیات دارد.

 

رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه گردشگری دارای مشوق‌های بورس است، یادآور شد: در بخش مناطق آزاد تجاری به دلیل برخی دیدگاه و مسائل عملکرد این مناطق در واقع فعالیت‌های غیرقانونی به بخش تولید ضربه‌ می‌زند.

 

وی افزود: در بخش‌های اقتصادی نیز اختیاراتی در زمینه ترخیص داریم و مالیات باید به صنعت و تولید آسیبی نرساند.

 

تقوی‌نژاد با اشاره به توافق در زمینه کسب مجوز برای اطلاع از اسناد خزانه طبق ماده ۳۲ قوانین مالیاتی و اقتصادی، گفت: طلب‌های دولت را در صورت مشاهد با تدبیر حل و فصل می‌کنیم و معتقدیم افرادی که در صحن مجلس فعالیت دارند مباحث مالیات و اقتصاد را خوب می‌فهمند.

 

این مسؤول از انقلاب اقتصادی با استفاده از طرح جامع مالیاتی در راستای دسترسی به اطلاعات فعالان اقتصادی در کشور خبر داد و افزود: نخستین بسته اطلاعاتی در اختیار ما قرار گرفته است و باور داریم که جای پول در بانک است و اطلاعات در شبکه‌های بانکی کنترل می‌شود.

 

معاون وزیر اقتصاد و دارایی تاکید کرد: همه افراد ممنوع‌الخروج که بدهی مالیاتی دارند اگر در فرودگاه‌ها و مناطق مرزی متوقف می‌شوند باید بدهی مالیاتی خود را تسویه کنند.

 

این مسؤول در بخش دیگری از سخنان خود به توافق‌های سازنده با بخش اصناف و ایجاد نگاه تحولی در بخش سازمان محیط زیست در مباحث اقتصادی و مالیاتی اشاره کرد.

 

وی گفت: شورای عالی کشور در زمینه مالیات کارخانجات نظر می‌دهد و ماده ۵۲ قانون غیرمستقیم مالیاتی، با ماده ۵۷ و ۵۹ مرتبط است و اعتقادی به صدور حکم برای قوانین مالیاتی نداریم.

 

تقوی‌نژاد در ادامه به درخواست اصلاح ماده ۸۶ از سوی اعضا هیئت علمی دانشگاه و انتظار برای تصویب در مجلس شورای اسلامی آن اشاره کرد و گفت: ایجاد تغییر در قوانین مالیاتی را قبول نداریم تا استان‌های کوچک در مقابل استان های بزرگ متضرر نشوند.

 

رئیس سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: در تدوین اصلاح قانون مالیاتی و اقتصادی بخش‌های کشاورزی و گردشگری باید دلیل‌ها منطقی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار