آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۷۱۰۹
رویترز:

ناامیدی از اجرای برجام پس از گذشت یک‌سال/ امید اروپا به پیروزی کلینتون برای بهبود تجارت با ایران

پس از حدود یک سال ناکامی، فعالان اقتصادی اروپا امیدوارند پیروزی کلینتون در انتخابات آمریکا، موانع موجود بر سر راه گسترش همکاری اقتصادی با ایران را هموار کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رویترز گزارش داد فعالان اقتصادی اروپا چشم امید به پیروزی هیلاری کلینتون در انتخابات هفته آینده ریاست جمهوری آمریکا دوخته اند تا شاید موانع پیش روی سرمایه گذاری‌های بزرگ در ایران با گذشت یک سال از باز شدن اقتصاد این کشور برطرف شود.

 

در حالی که هیچ کس در اروپا پیش بینی نمی کند که با پیروزی کلینتون موج بزرگی از قراردادهای تجاری با ایران در راه باشد اما انتظار می رود پیروزی دموکرات‌ها برخی موانع موجود در اجرای برجام را برطرف کند.

 

گروه های تجاری اروپایی معتقدند در صورتی که پیروزی کلینتون با پیروزی حسن روحانی در ایران در انتخابات سال آْینده  همراه شود می تواند به ورود قوی‌تر و گسترده تر به بازار ایران در سال 2017  به خصوص در نیمه دوم این سال منجر شود.

 

متیو اتورنئو، مشاور شرکت های فرانسوی در امور مرتبط با بازار ایران، معتقد است پیروزی کلینتون و روحانی، پنجره فرصتی بسیار بزرگ تر از فرصت های کنونی را برای اروپایی‌ها باز خواهد شد.

 

وی ادامه داد این همان چیزی است که شرکت ها و بانک های اروپایی منتطر آن هستند.

 

در ماه ژانویه و پس از توافق هسته ای و لغو تحریم‌ها علیه ایران، هیجان در میان جامعه اقتصادی اروپا برای رورود به ایران موج می‌زد.

 

با جمعیت حدود 78 میلیون نفری، و درآمد بیشتر از تایلند، ایران بزرگ ترین اقتصادی است که از سال 1991 و فروپاشی شوری سابق، به اقتصاد جهانی بازگشته است.

 

با آغاز اجرای برجام بسیاری از سیاستمداران کشورهای اروپایی به همراه تعداد زیادی از نمایندگان و روسای شرکت های اروپایی راهی ایران شدند و روحانی نیز برای جلب نظر سرمایه گذاران اروپایی به پاریس و روم سفرکرد.

 

اما پس از چند ماه رضایت از این روند جای خود را به خستگی و ناامیدی در دو طرف داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار