به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آخرین بار سعید عزت اللهی در بازی هفته دهم لیگ برتر روسیه این فرصت را پیدا کرد تا در ترکیب اصلی تیمش به میدان برود اما بعد از آن به یکباره از برنامه های تاکتیکی مربیان خارج شد تا به نیمکت نشینی تمام عیار تبدیل شود. اتفاقی که باعث تعجب همه طرفداران و رسانه های روسی شد چون عزت الهی نمایش بدی با پیراهن روستوف نداشت و می توانست در روزهایی که این باشگاه با بحران کمبود بازیکن روبه رو بود عصای دست مربیان باشد.
نیمکت نشینی سعید عزت اللهی از روزی عجیب به نظر رسید که همه انتظار داشتند کادر فنی روستوف در بازی با آتلتیکومادرید در ویسنته کالدرون از هافبک ایرانی (که یک سالی را در تیم جوانان این باشگاه اسپانیایی گذرانده بود) برای دقایقی هم شده استفاده کند؛ اما این اتفاق رخ نداد تا بعد از آن روند نیمکت نشینی ها در رقابت های داخلی روسیه هم ادامه پیدا کند و این موضوع به یکی از خبرهای حاشیه ای اردوی روستوف تبدیل شود.
رسانه های روسی طی یکی، دو روز گذشته به نیمکت نشینی های عزت اللهی توجه خاصی نشان دادند تا جایی که حالا گفته می شود پای اتمام قرارداد و اختلاف میان دو طرف برای تمدید آن تاثیر فراوانی در وضعیت فعلی ملی پوش ایرانی در روستوف داشته است. قرارداد عزت الهی با باشگاه روسی برای یک فصل اعتبار داشت که این قرارداد تا یک ماه دیگر به پایان خواهد رسید؛ یعنی دقیقا بعد از بازی برگشت روستوف با آیندهوون در لیگ قهرمانان اروپا؛ از همین رو نایب قهرمان روسیه در پی بستن قراردادی طولانی مدت با این ستاره مستعد ایرانی بود تا سرمایه گذاری جالبی روی او داشته باشد.
اما گویا این پیشنهاد چندان به مذاق عزت اللهی و مدیربرنامه اش خوش نیامده و او زیر بار آن نرفته است و ترجیح می دهد تا قراردادی کوتاه مدت با باشگاه روسی امضا کند که سران روستوف هم با اختلافات به وجود آمده مثل تمام باشگاه های بزرگ اروپا سیاست خود در قبال این بازیکن را تغییر داده و کمتر از او در ترکیب سود می برند تا ابتدا موضوع تمدید قرارداد و ماندن عزت الهی را قطعی کنند و بعد فرصت عرض اندام بیشتر به این بازیکن داده شود.
با توجه به این که سعید عزت اللهی یکی از مهره های اصلی و کلیدی کارلوس کی روش در تیم ملی ایران قلمداد می شود، مسلما در بازگشت این بازیکن از اردوی تیم ملی به روسیه ماجرای مذاکرات او با روستوف برای تمدید قرارداد می تواند سر و صدای زیادی به راه بیندازد؛ گرچه پیشبینی می شود دو طرف از خواسته های خود کوتاه آمده و بر سر امضای قرارداد جدید به توافق برسند.