آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۵۵۹
واعظی:

تا جایگزین تلگرام را پیدا نکنیم فیلتر نمی‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به اینکه آیا تلگرام فیلتر می‌شود یا خیر، گفت: این خبر را چه کسی گفته من نمی‌دانم، ما هر شبکه‌ای که مردم از آن استفاده می‌کنند تا زمانی که برایش جایگزینی پیدا نکنیم استفاده از آن را حق مردم می‌دانیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود واعظی در جلسه شورای اداری آبادان که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهر برگزار شد، اظهار داشت: هدف از سفر به این منطقه، ارزیابی آنچه را که ما برای زائران اربعین حسینی برنامه‌ریزی کردیم، بود.

 

وی بابیان اینکه در بازدید از شلمچه با مردم صحبت کردیم و امکانات را دیدیم، اعلام کرد: امکاناتی که در مسیر راهپیمایی و موقعیت موکب‌ها وجود دارد چه به لحاظ اینترنت و چه از نظر صوت و برقراری ارتباط امکانات خوبی هستند.

 

واعظی افزود: در سفری که سال گذشته به این منطقه داشتیم و در جلسه‌ای که با مسئولان شهرهای آبادان و خرمشهر گرفتیم قول دادیم که مشکلات مطرح‌شده را برطرف کنیم.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: خوشبختانه درباره حل بسیاری از مشکلات اعم از اینترنت در روستاها، ارتباط تلفنی، نسل سوم و نسل چهارم تلفن همراه کارهایی  انجام‌شده و سرمایه‌گذاری بسیار خوبی در این زمینه‌ها انجام داده‌ایم.

 

وی عنوان کرد: علاوه بر این‌ها از TD-LTE نیز استفاده کردیم و امروز می‌توانیم ادعا کنیم که بسیاری از مشکلاتی که در گذشته بود برطرف شده است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: امروز در جلسه شورای اداری شهرستان آبادان برخی مسئولان خواسته‌هایی داشتند که ما نیز قول دادیم رفع آن‌ها را در برنامه کاری خود قرار دهیم.

 

شبکه ملی اطلاعات پروژه‌ای 14 ساله بود

واعظی در پاسخ به این پرسش که چند درصد از اهداف دولت یازدهم تاکنون محقق شده است، پاسخ داد: در دولت یازدهم تلاش بسیار زیادی برای دو امر مهم انجام شد.

 

وی با اشاره به اینکه موضوع نخست شبکه ملی اطلاعات بود، بیان کرد: این پروژه پروژه‌ای 13 تا 14 ساله بود و از ابتدای این دولت در تکلیف برنامه پنجم توسعه قرار داشت.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این موضوع همچنین دستور مقام معظم رهبری بود که در هفته دولت فاز نخست آن به بهره‌برداری رسید.

 

وی انجام این کار را کاری بزرگ خواند و افزود: اجرای این پروژه زیرساخت‌های بسیار زیادی را احتیاج داشت که همه آن‌ها آماده شدند و به‌ این‌ ترتیب حجم پهنای باند کشور به بیش از 4 گیگابایت بر ثانیه افزایش یافت ضمن آنکه در تلاشیم تا با انجام پروژه‌ها تا پایان امسال آن را به 10 گیگابایت بر ثانیه برسانیم.

 

واعظی بابیان اینکه ظرفیت شبکه انتقال کشور نسبت به آنچه در ابتدای دولت یازدهم بود سه برابر شده است، اظهار کرد: بستر بسیار خوبی برای شبکه ملی اطلاعات آماده‌ شده است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد از آنجایی‌ که در چارچوب ملی شبکه اطلاعات، موضوع دولت الکترونیک و دولت همراه بسیار مهم است به همین دلیل ما به‌طورجدی در تلاشیم تا در دهه فجر امسال بتوانیم دولت الکترونیک و دولت همراه را تقدیم مردم کنیم.

 

واعظی گفت: در زمان حاضر در برخی از بخش‌ها همچون سلامت، گمرک، مالیات و دیگر بخش‌ها، کارها تقریباً به بالای 90 درصد رسیده و حدود 70 تا 80 دستگاه به مرکزیت دولت الکترونیک وصل شده‌اند و امید می‌رود بتوانیم این خدمت را هرچه سریع‌تر به مردم ارائه کنیم.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا تلگرام فیلتر می‌شود یا خیر، افزود: این خبر را چه کسی گفته من نمی‌دانم. ما هر شبکه‌ای که مردم از آن استفاده می‌کنند تا زمانی که برایش جایگزینی پیدا نکنیم استفاده از آن را حق مردم می‌دانیم، البته به‌شرط آنکه مردم قوانین کشور را رعایت کنند و استفاده‌ای از کانال‌های غیراخلاقی و مستهجن نداشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد جواد احمدزاده
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۲
نرم افزار سروش میتونه جایگزین خوبی باشه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار