مدرسه مهمترين پايگاه براي فرهنگ سازي در خصوص حفاظت از محيط زيست است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۹۹
وزير آموزش و پرورش:

مدرسه مهمترين پايگاه براي فرهنگ سازي در خصوص حفاظت از محيط زيست است

وزير آموزش و پرورش گفت: مدارس مهمترين پايگاه براي فرهنگ سازي در خصوص كاهش آلودگي هوا و حفاظت از محيط زيست هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر حميدرضا حاجي بابايي امروز در حاشيه مراسم زنگ هواي پاك در مدرسه شاهد كوثر اظهار داشت: آموزش و پرورش و سازمان محيط زيست با انعقاد تفاهم نامه تمام توان خود را مي گيرند تا در زمينه كاهش آلودگي هواي تهران بتوانند همكاري هاي لازم را داشته باشند.

وي افزود: كميته اي در اين زمينه تشكيل مي شود تا اين تفاهم نامه را به مدارس ابلاغ كند و نظارت كافي را براي اجراي آن داشته باشد؛ اين كميته هر سه ماه يك بار گزارشي را درباره كارهاي انجام شده در اين زمينه ارائه خواهد داد.

وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: آموزش و پرورش تنها جايي است كه بحث هواي پاك مي تواند در آن تاثيرگذار باشد؛ به اين ترتيب بايد آموزش ها را از همين لحظه شروع كنيم.

حاجي بابايي گفت: دانش آموزان، معلمان و اولياي آنها مي توانند دست به دست هم بدهند تا محيط پاك و اخلاق سالم را در جامعه ترويج كنيم.

وي با تاكيد بر اينكه هيچ كس به اندازه دانش آموز در اوليا تاثيرگذار نيست، خاطرنشان كرد: مقطع ابتدايي مهمترين بخش در آموزش و پرورش است كه اگر سرمايه گذاري درستي براي آن داشته باشيم، مي توانيم آينده خوبي را ترسيم كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار