آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۲۱۶۸
حافظی در جمع خبرنگاران:

دولت از حجم زائران اربعین غافلگیر شد/ اقدامات شهرداری در مراسم اربعین مستندسازی شود

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر گفت: احساس می‌شود دولت انتظار چنین حجم عظیم استقبال کننده از مراسم اربعین حسینی را نداشت و به نظر این طور می‌آید که غافلگیر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رحمت الله حافظی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص خدمات رسانی به زائران در کربلا و نجف، اظهارداشت: حجم جمعیت زائران حاضر در کربلا و نجف بسیار بالا است و هر قدر تلاش شود پاسخگوی این نیازها نخواهد بود و مشکلات وجود خواهد داشت، اما نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت قابل توجهی را در اقدامات شهرداری تهران شاهد بودیم.


وی افزود: امسال که سال سوم حضور شهرداری در مراسم اربعین است، به روشنی می‌توان دید که تجربه‌ها بیشتر شده و بر این اساس، ساختارها باز طراحی شده و حضورشان بیشتر از گذشته به چشم آمده است.
 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بر مستندسازی اقدامات شهرداری اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات قابل توجهی که صورت گرفته، امیدواریم که بتوانند این اقدامات و خدمات رسانی‌ها را مستندسازی کنند یا مستندسازی انجام شود و این امر بتواند مبنایی برای ارتقاء سطح خدمات‌دهی در سال‌های آینده باشد.

 

حافظی با بیان اینکه نسبت به سال‌های قبلی وضعیت بسیار بهتر است، گفت: با توجه به حجم بالای جمعیت در این مراسم دینی- فرهنگی و حتی سیاسی این خدمات مانند قطره‌ای است در مقابل این عظمت جمعیت و نیازهایشان ولی در مقایسه با سال های قبلی اوضاع خیلی بهتر شده است.


وی در خصوص اقدامات دولت برای بهتر برگزار شدن این مراسم تصریح کرد: احساس می‌شود دولت انتظار چنین حجم عظیم استقبال کننده از مراسم اربعین حسینی را نداشت و به نظر این طور می‌آید که غافلگیر شده است.
 

حافظی تاکید کرد: امیدواریم اتفاق امسال تجربه‌ای برای دولت باشد و امکانات مناسبی را پیش بینی کند؛ هم برای صدور ویزا و هم معابر متعددی را برای عبور از مرز داشته باشیم تا تمرکز ایجاد نشود.
 

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران افزود: به هر حال مشکلات زیرساختی و نیاز به ساخت حمام و دستشویی در شهرهای نجف و کربلا و مسیر پیاده روی مشهود است، اما امسال نسبت به سال گذشته تغییرات جدی در برنامه‌های شهرداری تهران داشتیم.


وی با اشاره به جلب حمایت های مالی خیرین از شهرهای مختلف گفت: این امر موجب شد منابع شهرداری برای تامین زیرساخت‌های لازم در راستای بهداشت عمومی به ویژه حمام و سرویس‌های بهداشتی متمرکزتر شود که این کار با این حجم زائر بسیار ارزشمند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۷
با پول زور و باجگیری قالیباف خدمت رسانی به زوار؟؟؟
زرشک!
شهرداری پول زور بگیرد و برای زوار خرج کند؟
متنفرم از دینی که قالیباف باجگیر مبلغ آن باشد،
رقص قدرت بر شانه های ملت!!!
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
خطاب به شهرداری محترم: بهتر نیست به جای دولتی کردن خدمات دهی چنین مراسم باشکوهی که همه ی عظمتش به دلیل داوطلبانه بودن آن هست، فقط یک مدیر بفرستید تا ظرفیت عظیم مردمی رو سازماندهی کنه؟
گرچه لزوم حضور چنین مدیری در راهپیمایی اربعین تهران خودمون بیشتر احساس می شه! به معنای واقعی هرج و مرج بود ! من که پارسال کربلا بودم و امسال تهران، نظم عراقی ها رو بیشتر دیدم انصافأ.

0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار